Febrer 12, 2021
Per Nord-Estl Libertari
1,244 vistes

Vox és rebut a la ciutat de Girona amb una cassolada i la cançó ‘La Faixa’ de la Trinca 

Ortega Smith qualifica els detractors de “borrecs” 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 12/02/2021.- Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies, Vox ha escollit la plaça de l’Assumpció de la ciutat de Girona per fer l’últim acte de campanya en la demarcació gironina, amb la presència d’Ortega Smith i del candidat del partit per la circumscripció electoral de Girona. 

Els agents dels Mossos d’Esquadra han acordonat totes les entrades a la plaça des de dues hores abans de l’hora prevista per l’acte. A causa de l’absència de manifestants antifeixistes contra Vox pròxims –només hi havia una desena d’antifeixistes darrer d’un dels cordons policials–, algunes veïnes i alguns veïns de la plaça han sortir als balcons amb cassoles, xiulets i música com ara la cançó ‘La Faixa‘, de La Trinca

Ortega Smith ha tornat a dedicar unes paraules a tothom que sigui detractor del partit ultradretà i ha assegurat que “els separatistes i amics de les pedres i de l’odi veuran com la història els assenyala“. “Què farien aquests covards si no tinguessin darrere el Govern“, s’ha preguntat. No només això, també ha qualificat els manifestants antifeixistes de “banda de borrecs” i “ganduls“. “Són covards però es creixen perquè saben que estan emparats per les institucions, però quan hi arribem els tallarem l’aixeta i veurem llavors quant resisteixen amb aquestes campanetes de l’estupidesa política“, s’ha referit relacionant el so de les cassoles amb les esquelles dels animals. 

El secretari general de Vox ha assegurat que el 14-F serà un punt d’inflexió perquè és quan “comença el moment de la veritat i de la llibertat en què els catalans expressaran la seva veu i recuperarem Catalunya“, ha dit. “Hi ha una altra Catalunya que creu en el futur“, ha dit Ortega Smith adreçant-se als simpatitzants del seu partit presenta a Girona. “Tingueu l’absoluta convicció que aquesta Catalunya arribarà més aviat que tard perquè està en tots vosaltres i milers de catalans que volen viure en pau. Ja existeix, només se l’ha de posar dempeus“, ha reblat. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com