Novembre 22, 2020
Per CGT Catalunya
281 vistes


Davant l’actitud autoritària de l’empresa. La vaga tindrà afectació en la neteja de les instal·lacions municipals de la ciutat

La totalitat de les organitzacions sindicals presents en aquest Comitè (CCOO, CGT, ICSC i UGT ) en data 16 de Novembre hem registrat convocatòria de VAGA INDEFINIDA, davant el Departament de Treball. La mateixa donarà inici el pròxim 30 de Novembre, i afectarà a tots els torns de treball.

El motiu que ens porta a convocar està VAGA, és l’actitud intransigent i dictatorial dels gestors de Ramcon. El no reconeixement d’aquest Comitè per part de l’empresa, el no respecte del període vacacional del personal fixe discontinu, l’increment de les càrregues de treball, sancions arbitràries, companys/as que no se’ls reconeix la seva categoria professional, no facilitació d’abrics i equips de protecció…són alguns dels motius que ens han obligat a haver de fer aquesta convocatòria.

Aquest Comitè d’Empresa, fa responsable als gestors de l’empresa, de l’afectació i molèsties que pugui tenir està Vaga en la ciutadania de Mollet del Vallès que fa ús de les diferents instal·lacions municipals i escoles públiques del poble, i de la qual, Ramcon és l’empresa concessionària de la neteja d’aquests espais.

Des d’aquest Comitè d’Empresa, tornem fer una crida a l’Empresa a asseure’s en una taula per a desencallar la situació que estan creant a treballadors/as, i usuaris/as amb la seva actitud irresponsable i dictatorial.

Comitè d’Empresa de Ramcon

Mollet del Vallès

Comunicado del Comité de Empresa de RamconAutor font: Cgtcatalunya.cat