Novembre 30, 2021
Per Nord-Estl Libertari
292 vistes

Vaga del sector p煤blic el 30-N, i convoquem tamb茅 vaga a l’educaci贸 p煤blica el 2 de desembre per l’estabilitzaci贸 de totes les interines en frau de llei  

Ens hi deixem la pell per la vaga del sector p煤blic del 30N, i convoquem tamb茅 vaga a l’educaci贸 p煤blica el 2 de desembre per l’estabilitzaci贸 de totes les interines en frau de llei 

 

El 30 DE NOVEMBRE I EL 2 DE DESEMBRE ANEM A LA VAGA: Lluitem contra l’Icetazo fins al darrer minut! Exigim al Departament d’Educaci贸 la concreci贸 de les  mesures m茅s favorables per a les interines en frau de llei des del primer minut! 

Des de la Federaci贸 d’Ensenyament de la CGT reiterem la nostra crida a totes les treballadores i usu脿ries dels serveis p煤blics de Catalunya a difondre i participar de la vaga i les mobilitzacions convocades el dimarts 30 de novembre per l’estabilitzaci贸 del personal p煤blic inter铆. Estem conven莽udes de la import脿ncia d’aquesta jornada de lluita per al futur de moltes companyes i ens hi estem deixant la pell mirant de conv猫ncer tant al personal inter铆 com al personal funcionari de que hi hem de participar totes activament.  

Alhora, tal i com d猫iem al nostre comunicat de la setmana passada 芦Seguim capgirant l’Icetazo amb la vaga del 30N! Decidim sobre la seva continu茂tat!禄, atesa la diversitat d’opinions de com seguir la lluita, hem continuat fent assemblees obertes i amb les nostres afiliades i afiliats per tal de decidir si calia convocar m茅s jornades de vaga despr茅s del 30-N i fins a la data de votaci贸 al Congr茅s de Diputats sobre l’aprovaci贸 definitiva de l’Icetazo. En paral路lel, hem contactat amb la Taula Sindical i amb d’altres sindicats amb representaci贸 a l’educaci贸 p煤blica i contraris a l’Icetazo, per veure si era possible una altra convocat貌ria de vaga conjunta m茅s enll脿 de la del 30N. Per貌 la resposta fins ara ha estat negativa en aquest sentit.  

Tot i aix貌, a partir dels diversos resultats de les nostres assemblees territorials, la plen脿ria de la Federaci贸 d’Ensenyament de la CGT hem acordat convocar, a m茅s del 30 de novembre, una nova VAGA A L’ENSENYAMENT P脷BLIC DE CATALUNYA DIJOUS 2 DE DESEMBRE, coincidint amb la data prevista del debat i aprovaci贸 de l’Icetazo.  

Som un sindicat assembleari i 茅s, a partir dels vots de les diverses assemblees territorials que prenem decisions com aquesta. En aquest sentit, la convocat貌ria de vaga del 2 de desembre pot ser un punt de trobada entre les diverses sensibilitats expressades en aquestes assemblees. En aquest sentit, demanem el m脿xim suport i participaci贸 a totes i tots els companys, m茅s enll脿 de la seva posici贸 inicial al respecte, i tamb茅 a la resta de sindicats contraris a l’Icetazo que durant aquests dies puguin valorar la necessitat de continuar la lluita m茅s enll脿 de la vaga del 30 de novembre.  

Si no hi ha canvis d’煤ltima hora, el 2 de desembre ser脿 el darrer dia per mobilitzar-nos contra l’actual versi贸 de l’Icetazo que es debatr脿 i aprovar脿 al Congreso. Per貌 tamb茅 ser脿 el primer dia en qu猫 podrem exigir al Departament d’Educaci贸 que implementi, de la forma m茅s favorable possible per a les interines en frau de llei, totes les q眉estions que poden dependre del seu criteri i que previsiblement s’hauran de concretar durant els propers mesos: places que sortiran al concurs de m猫rits, possible ponderaci贸, o condicions de les oposicions (eliminat貌ries o no, percentatge total dels m猫rits鈥) per a qui no hi obtingu茅s pla莽a mitjan莽ant concurs de m猫rits.  

El 30 DE NOVEMBRE I EL 2 DE DESEMBRE ANEM A LA VAGA: Lluitem contra l’Icetazo fins al darrer minut! Exigim al Departament d’Educaci贸 la concreci贸 de les  mesures m茅s favorables per a les interines en frau de llei des del primer minut!  

 

—> Cartell vaga 2-D: [https://www.cgtensenyament.cat/wp-content/uploads/2021/11/cartell_V_2d_2_OK.pdf] 

[https://www.cgtensenyament.cat/vaga-sector-public-30n-i-convoquem-tambe-vaga-a-leducacio-publica-el-2-de-desembre-per-lestabilitzacio-de-totes-les-interines-en-frau-de-llei/
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com