Juny 7, 2022
Per CGT-UOC Catalunya
221 vistes

Comunicat sindical unitari

Fem un darrer esfor莽: aquest 9 de juny, totes a la vaga!
Aconseguir millores per al curs vinent 茅s possible!

Aquest 9 de juny est脿 convocada la 9a vaga unit脿ria amb l鈥檕bjectiu de revertir les retallades que fa tants anys que arrosseguem, millorar les nostres condicions laborals i aconseguir el 6% d鈥檌nversi贸 per garantir que l鈥檃lumnat del nostre pa铆s pugui accedir a l鈥檈ducaci贸 p煤blica amb la qualitat que es mereix.

Les mobilitzacions que vam iniciar aquest mes de mar莽 han evidenciat que els gestors del Departament d鈥橢ducaci贸 estan abocant els centres educatius al col路lapse i despr茅s d鈥檃guantar durant m茅s de deu anys, fam铆lies, direccions i treballadores hem dit que ja n鈥檋i ha prou. Ens hem organitzat i ens hem unit per socialitzar les mancances que patim.

La conselleria, ara mateix, per m茅s intents d鈥檈vasi贸 que faci, sap que t茅 un conflicte que cal que solucioni, i aquesta soluci贸 passar per dignificar les nostres condicions laborals, que indiscutiblement van associades a l鈥檃tenci贸 al nostre alumnat.

Fa dos dies que tornem a estar a la taula de negociaci贸 i 茅s evident que no hagu茅ssim arribat fins aqu铆 sense la nostra determinaci贸, que 茅s l鈥櫭簄ic element que pot for莽ar el Departament a iniciar el retorn de les retallades i aturar el greuge que pateixen les nostres condicions laborals . Les organitzacions sindicals continuem fermes en les reivindicacions i esperem que el Departament d鈥橢ducaci贸 vingui amb clara voluntat d鈥檃rribar a un acord necessari.

Cal continuar fermes fins a aconseguir mesures satisfact貌ries, com el retorn de l鈥檋orari lectiu per a totes les etapes de cara al curs que ve. Sabem que 茅s possible i que 茅s una q眉esti贸 de voluntat pol铆tica. I aquesta voluntat pol铆tica l鈥檋em d鈥檃conseguir pressionant el m脿xim possible el que ens queda de curs. En aquest sentit, la vaga i la manifestaci贸 d鈥檃quest 9 de juny poden ser determinants.

Companyes i companys, tot i les dificultats tenim un comprom铆s i un deure amb la nostra feina i el nostre alumnat, ens cal fer un 煤ltim esfor莽! Podem aconseguir-ho!

Buidem les aules, omplim els carrers, aconseguim millores per al curs vinent!!

Tornem a la #VagaEducaci贸

  • 17 de maig de 8 a 10h Mobilitzacions descentralitzades
  • 25 de maig tot el dia 鈥 Manifestaci贸 11.30h Jardinets de Gr脿cia fins al Departament d鈥橢ducaci贸
  • 2 de juny de 8 a 10h Mobilitzacions descentralitzades
  • 9 de juny tot el dia 鈥 Manifestaci贸 11.30h Pla莽a Universitat fins a Pla莽a Sant Jaumelogo CGT Ensenyament

CGT Ensenyament
https://www.cgtensenyament.cat/
@CGTEnsenyament
Autor font: Cgtcatalunya.cat