Juliol 14, 2021
Per Nord-Estl Libertari
274 vistes


USTEC鈥TEs IAC denuncia el reial decret llei governamental per a la reducci贸 de la temporalitat a l’administraci贸 p煤blica 

Es den煤ncia que l’acord d’estabilitzaci贸 del personal inter铆 茅s com un ERO encobert 

Es rebutja la via del concurs i l’oposici贸 i es veu irris貌ries les indemnitzacions establertes   

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Giron猫s, comtat de Girona) 14/07/2021.- En la roda de premsa d’ahir 13 de juliol contra el PLA ICETA, es va denunciar l’ERO encobert m茅s gran mai vist. USTEC路STEs IAC aix铆 denuncia el reial decret llei governamental espanyola per a la reducci贸 de la temporalitat a l’administraci贸 p煤blica. 

Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, USTEC-STEs, va assegurar ahir en una roda de premsa que l’acord assolit entre CCOO i UGT i el Govern espanyol per posar punt i final a l’encadenament de contractes temporals obre la porta a l’acomiadament de milers de treballadors. De fet, va qualificar 芦d’ERO encobert禄. Segons USTEC路STEs IAC, aquelles i aquells que portin m茅s de tres anys treballant i no es presentin als processos o es presentin i no aprovin cap prova, quedaran fora. Entre les i els que aprovin i no siguin seleccionats, rebran una indemnitzaci贸 芦irris貌ria禄. D’altra banda, USTEC路STEs IAC va rebutjar el concurs-oposici贸 perqu猫 seran convocat貌ries de lliure concurr猫ncia i, per tant, obertes a candidats que no estan en ab煤s de temporalitat. Va criticar tamb茅 que s贸n proves eliminat貌ries i que es garanteix aconseguir pla莽a fixa. 

USTEC路STEs IAC demanava que l’estabilitzaci贸 es fes mitjan莽ant concurs de m猫rits i va assegurar ahir que s铆 s’ha fet una excepci贸 per al personal investigador de les universitats i dels centres de recerca. Segons el sindicat, aix貌 demostra que aquesta via s铆 es possible. 

En la roda de premsa d’ahir a Barcelona, USTEC路STEs IAC es va mostrar tamb茅 cr铆tica amb la postura d’aquells sindicats espanyols que han negociat el pla amb el Govern espanyol. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com