Mar莽 15, 2023
Per Direta
2,157 vistes

Com sabeu, a la revista de paper de la Directa hi ha una secci贸 dedicada exclusivament a la publicaci贸 de relats de ficci贸. Tenim ganes de continuar garantint a les persones que ens llegiu que us fem arribar textos diversos, emocionants, elaborats amb cura i produ茂ts per col路laboradores que fan que la Directa sigui una publicaci贸 de qualitat.

Per aix貌, convoquem a totes les lectores, col路laboradores i subscriptores a un concurs literari perqu猫 ens feu arribar els vostres millors relats de ficci贸. Les obres seleccionades no es podran remunerar, per貌 es publicaran en l鈥檈dici贸 de paper de la Directa.

Voleu participar-hi? Us expliquem com fer-ho:

  • Els terminis del concurs seran des d鈥檃vui mateix fins al dia 15/04. Teniu un mes sencer per escriure, remenar llibretes i calaixos, buscar idees arreu i enviar-nos-les. Endavant les atxes!
  • La tem脿tica 茅s oberta i ben 脿mplia, sempre que us mantingueu dins els marges de la ficci贸. Hi podeu posar tants personatges com vulgueu, fer finals oberts, parlar de vides passades i vides futures. No tingueu por ni mesura.
  • Acceptem contes d鈥檈structura cl脿ssica, poemes, peces teatralitzades i qualsevol h铆brid que us pugueu imaginar. No hi ha limitaci贸 pel que fa al g猫nere narratiu, investigueu tranquil路lament.
  • Els textos han de tenir una extensi贸 entre 4.500 i 6.000 car脿cters (amb espais inclosos).
  • Cal que els textos estiguin escrits en catal脿.

Un cop tingueu la hist貌ria muntada, la podeu enviar al correu electr貌nic [email protected], posant per assumpte del correu 鈥淐onvocat貌ria CAPLLETRA鈥. Al cos del missatge cal que hi indiqueu el vostre nom i cognoms, el t铆tol del text i una adre莽a de correu electr貌nic on puguem localitzar-vos.

Us animem a compartir aquesta informaci贸 amb totes les vostres amigues, ve茂nes, companyes d鈥檈scola i de feina, del grup de lectura, familiars, conegudes i desconegudes. Si teniu qualsevol dubte, escriviu-nos!

Molt铆ssimes gr脿cies pel suport, l鈥檈ntusiasme i tota la poesia.

Visca el 鈥淐aplletra鈥!
Autor font: Directa.cat