Juliol 26, 2022
Per Nord-Estl Libertari
239 vistes
Els manifestants van arribar fins a la platja de Colera

Una trentena de persones protesten per mantenir el servei de tren a Vilaju茂ga 

Tamb茅 demanen la recuperaci贸 de les aturades al baixador de Garbet 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vilaju茂ga (Serra de Rodes, Alt Empord脿, comtat de Peralada) 26/07/2022.- Segons EMPORDA.INFO, unes trenta persones es van concentrat a l’estaci贸 ferrovi脿ria de Vilaju茂ga (Serra de Rodes, Alt Empord脿, comtat de Peralada) el 23 de juliol per exigir garanties sobre la continu茂tat del transport de viatgers per la l铆nia de tren entre Figueres i Portbou.  

Les i els manifestants reclamen 芦un servei efica莽 que possibiliti l’煤s generalitzat del tren amb horaris suficients i adequats per permetre l’enlla莽 amb altres formes de transport p煤blic禄. Tamb茅 demanen la recuperaci贸 de les aturades al baixador de Garbet en el que seria la correcta adaptaci贸 del servei ofert a les necessitats de la gent.  

En la protesta, es va insistit, d’altra banda, 芦en la necessitat de dignificar les estacions actuals millorant-ne els serveis de megafonia, l’accessibilitat i la seguretat禄.  

La plataforma ciutadana ha lliurat, a l’Ajuntament de Vilaju茂ga, 1.200 signatures amb les seves reivindicacions perqu猫 les traslladi als organismes competents. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com