Febrer 8, 2022
Per Direta
141 vistes

Amb l’objectiu de fer balanç i dibuixar el futur, el pròxim dijous 3 de març a les sis de la tarda, celebrarem l’Assemblea General Extraordinària de La Directa.

La situació actual ens ha portat a modificar rutines de treball i replantejar dinàmiques que ens ajudin a fer més i millor periodisme. Volem que aquesta assemblea sigui un espai on el periodisme cooperatiu per la transformació social estigui al centre, on es reflexioni sobre el model periodístic de la Directa i el camí que ha de seguir el projecte.

Presentarem el pla de treball per aquest 2022, acompanyat de la proposta de pressupost i el nou organigrama, que implica canvis en l’organització de la feina a la redacció i que fa que l’equip treballi més conjuntament

Per això, presentarem el pla de treball per aquest 2022, acompanyat de la proposta de pressupost i el nou organigrama, que implica canvis en l’organització de la feina a la redacció i que fa que l’equip treballi més conjuntament. Esperem que sigui un espai per compartir, debatre i conversar: només amb el suport de totes les sòcies podrem continuar enfortint la necessària feina periodística de la Directa.

La farem presencial a la Lleialtat Santsenca, sense oblidar tot el suport que rebem des d’arreu del territori, així que també hi haurà l’opció de participar telemàticament. A l’Assemblea General hi pot assistir qui vulgui, però només les subscriptores que són sòcies tenen dret a vot. Si ja ets subscriptora i vols fer-te sòcia, pots fer-ho aquí. Ja ho sabeu, a l’agenda Directa, que és plena de memòria, apunteu al 3 de març: “Assemblea General”. Ens retrobem a la Lleialtat Santsenca.
Autor font: Directa.cat