186 vistes

Els CAU-IAC recuperen la segona posici贸 a les eleccions que el passat dijous (16/06/22) es van celebrar, en format telem脿tic, per elegir la composici贸 de la Junta de personal d鈥檃dministraci贸 i serveis funcionari de la UAB (JPF-PAS).

En aquesta edici贸, durant la campanya electoral, la Secci贸 sindical de la CGT (sindicat amb qui compartim la Taula sindical de Catalunya), va fer una crida a apostar pel sindicalisme alternatiu animant a votar per la llista dels CAU.

Segons el resultats provisionals la representaci贸 es reparteix de la seg眉ent manera: ADT 2 delegats, CAU-IAC 6 delegats, CCOO 9 delegats, I-CSC 3 delegats i UGT 3 delegats.

La Secci贸 sindical dels CAU-IAC UAB proposar脿 una JPF unida i que treballi conjuntament, 茅s per aix貌 que la primera proposta ser脿 l鈥檈laboraci贸 d鈥檜na plataforma unit脿ria de reivindicacions pel per铆ode 2022-2026; a la JPF caldr脿 trobar consensos m茅s que buscar majories, at猫s que el vot est脿 for莽a repartit.

Des dels CAU-IAC es valora que ser脿 una JPF m茅s plural, hi haur脿 5 opcions sindicals representades. Situaci贸 mai donada a la JPF de la UAB i que som els que augmentem m茅s en vots i en percentatge de vot (de 21% a 23,5%).

Actualment, les persones d鈥檃quest col路lectiu, superen el miler; per aix貌 la representaci贸 a escollir ha passat dels 21, del 2018, als 23.

Amb aquests resultats el CAU-IAC es recuperen com a segona for莽a sindical del PAS funcionari de la UAB, posici贸 que havien perdut el 2018.
Autor font: Iac.cat