Abril 6, 2021
Per Nord-Estl Libertari
1,890 vistes

Tres noves detencions per la protesta antifeixista de Vic després de l’acte electoral de Vox 

Els detinguts ja han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d’Osona) 06/04/2021.- Llegim a VilaWeb que Mossos d’Esquadra han detingut tres joves, de 18, 19 i 21 anys, tots ells de Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d’Osona), acusats d’un delicte de danys, desordres públics i lesions. Els fets van tenir lloc el 7 de febrer, després de l’acte electoral de Vox a Vic. Els detinguts ja han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs. 

Aquestes tres detencions se sumen a les sis que ja s’han fet. En total, per tant, s’han produït nou detencions i hi ha una desena persona en recerca i captura. Els Mossos desvinculen les detencions de qualsevol ideologia. 

Segons la versió policíaca, durant la protesta antifeixista es van produir diversos accions a la rambla del Passeig i del Carme, a l’estació de Renfe i en un supermercat proper al recinte firal del Sucre. La investigació s’ha fet de manera conjunta entre els Mossos i les policies locals de Vic i Manlleu (Plana de Vic, Osona, comtat d’Osona). 

En concret, a l’estació de tren de Renfe, els aldarulls van provocar danys valorats en 11.400 euros.  

Dues de les detencions es van produir la mateixa nit del 7 de febrer, i quatre més el 9 i 10 de febrer relacionades amb els aldarulls a la rambla del Carme. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com