Juliol 29, 2022
Per Direta
43 vistes

Despr茅s d鈥檜n curs molt intens, a escala social i informativa, el web de la Directa no s鈥檃ctualitzar脿 des del divendres 29 de juliol fins al diumenge 28 d鈥檃gost. Concebem aquest temps com un espai per tenir cura de nosaltres mateixes i tornar el curs vinent amb motivacions i energies renovades per continuar construint entre totes un mitj脿 cooperatiu fort i 煤til per la transformaci贸 social. Durant aquestes quatre setmanes compartirem a les xarxes socials una selecci贸 de continguts publicats el curs 2021-2022. Per Facebook i Twitter es llan莽aran reportatges, entrevistes i relats de sis seccions de la nostra edici贸 quinzenal en paper, aix铆 com una selecci贸 de columnes, fotogaleries i audiovisuals publicats en l鈥檈dici贸 digital.

L鈥櫭簂tim exemplar impr猫s de la temporada ha estat el n煤mero 551, amb un reportatge d鈥檕bertura sobre l鈥檌mpacte de les curses de muntanya i de l鈥檈xcursionisme comercial en els entorns naturals. Durant aquest per铆ode de descans, podeu fer servir el cercador per consultar els exemplars complets del quinzenal que hem publicat durant el curs o trobar les not铆cies de les tem脿tiques que m茅s us interessen. Tornarem a la rotativa, les b煤sties i els punts de venda el 5 de setembre. Ja estem treballant en els continguts.

Us recordem que hem concl貌s el curs amb l鈥檃ssemblea general de la cooperativa Directa SCCL, de la qual us podeu fer socis i s貌cies, que vam celebrar el passat 7 de juliol a Can Batll贸 (Sants, Barcelona). En aquesta trobada vam tancar els comptes de 2021, vam valorar la primera meitat d鈥檃quest any en curs i vam dibuixar els reptes del projecte a curt i mitj脿 termini. Tanquem el curs molt contentes i agra茂des per la confian莽a que les lectores, subscriptores i s貌cies heu dipositat en el projecte. I esperem poder continuar ampliant la base social que fa possible el projecte. No oblideu que si voleu rebre el primer n煤mero de setembre, us podeu subscriure ac铆.

Gaudiu del que queda d鈥檈stiu!
Autor font: Directa.cat