Gener 7, 2021
Per Nord-Estl Libertari
188 vistes


Suspenen temporalment les visites a les persones pacients ingressades als hospitals de Blanes i Calella 

La restricci贸 ha entrat en vigor aquest dijous per la situaci贸 epidemiol貌gica de covid-19 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Blanes (la Selva mar铆tima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 07/01/2021.- Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, la Corporaci贸 de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre les visites a les persones pacients ingressades als hospitals de Calella (Alt Maresme, comtat de Girona) i Blanes (la Selva mar铆tima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) com a conseq眉猫ncia de la situaci贸 epidemiol貌gica de covid-19 i l’empitjorament de les dades.  

Fins a aquest dijous, es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins de l’horari de visites establert. Segons informen en un comunicat, aquesta mesura queda anul路lada per disminuir l’aflu猫ncia de gent als centres hospitalaris. Nom茅s permetran la visita d’una persona en casos excepcionals, com per exemple en situaci贸 de final de vida o infants hospitalitzats, i sempre sota criteri del personal assistencial.  La implantaci贸 d’aquesta nova mesura coincideix amb l’entrada en vigor de les noves restriccions imposades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a causa de l’augment de casos positius per coronavirus-19 en els 煤ltims dies. 

En el cas de les consultes externes mantenen la limitaci贸 d’un sol acompanyant nom茅s en aquelles situacions imprescindibles. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com