Juliol 29, 2022
Per Nord-Estl Libertari
563 vistes

STOP JJOO lamenta que Govern de la Generalitat continuï destinant recursos públics per impulsar una candidatura olímpica 

Exigeix convocar la consulta i paralitzar els tràmits d’una candidatura en solitari fins que el Pirineu no es pronunciï 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Puigcerdà (Cerdanya, comtat de Cerdanya) 29/07/2022.- Llegim a VilaWeb que la plataforma STOP JJOO critica que el Govern de la Generalitat continuï destinant recursos públics, ara en una candidatura olímpica catalana, presentada ahir a Barcelona. La plataforma opositora lamenta “l’obstinació” d’ERC i Junts “en un projecte que només respon als interessos de lobbys i patronals, que condemna a seguir depenent d’un model esgotat i injust per a la gent del Pirineu i que és només una menjadora de recursos públics“. 

STOP JJOO exigeix que el Govern de la Generalitat convoqui la consulta que va suspendre i que es paralitzin els tràmits de la candidatura fins que les veïnes i els veïns del Pirineu no puguin decidir. A la vegada, l’emplaça a avançar en una altra direcció i proposar amb urgència solucions encaminades a revertir la greu crisi climàtica, econòmica i social. STOP JJOO remarca que l’anunci de la candidatura en solitari arriba només quatre dies després del dia en què s’havia previst inicialment de consultar la gent de les comarques afectades. 

D’altra banda, la plataforma celebra que el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) hagi iniciat actuacions per determinar si les emissions de l’anunci publicitari a través dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), així com la difusió per diverses publicacions en paper, s’ajusten al marc normatiu. Recorden que això ha estat fruit de la denúncia que van presentar al juny al CAC, i també al Síndic de Greuges de Catalunya i a l’Oficina Antifrau. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com