Juny 30, 2021
Per Nord-Estl Libertari
150 vistes

Aquest dimecres s’ha aconseguit que la persona tetraplègica veïna de l’Escala que precisa un llit elèctric, per evitar lesions d’úlceres de pressió, torni a tenir electricitat 

Li tornaran a treure l’electricitat si l’Ajuntament no fa arribar un informe a Endesa en els propers dies. No es un problema de Serveis Socials, es un problema del Govern Municipal, ja s’ha parlat amb l’alcalde i una regidora, sense cap resultat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L’Escala i Empúries (Baix Ter, Al Empordà, comtat d’Empúries) 30/06/2021.- Llegim a les xarxes socials que aquest dimecres s’ha aconseguit que la persona tetraplègica veïna de l’Escala que precisa un llit elèctric, per evitar lesions d’úlceres de pressió, torni a tenir electricitat. Sense que l’Ajuntament de l’Escala (Baix Ter, Al Empordà, comtat d’Empúries) hagi fet absolutament res, segons la gent que l’ha ajudat solidàriament.  

Expliquen que fa més de dos anys que l’Ajuntament escalenc coneix el problema i ha fet informes per aturar dues vegades el llançament judicial, per evitar que hi hagi una manifestació de protesta davant la casa de la vila. Fins el dilluns, 28 de juny, no van fer un informe des de l’Ajuntament –per cert erroni– i que no es varen atrevir a enviar a Endesa. Actualment aquest informe el té l’afectat, que tot i l’ajuda d’un veí no han sabut fer-lo arribar a Endesa.  

Però ja hi ha subministrament elèctric i el veí no ha de pagar la incompetència de l’equip de govern Ajuntament. Li tornaran a treure l’electricitat si l’Ajuntament no fa arribar un informe a Endesa en els propers dies. No es un problema de Serveis Socials, es un problema del Govern Municipal, ja s’ha parlat amb l’alcalde i una regidora, sense cap resultat.
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com