Juliol 30, 2021
Per Nord-Estl Libertari
168 vistes


Una manifestaci贸 organitzada per SOS Costa Brava

SOS Costa Brava exigeix la creaci贸 del Conservatori del Litoral, despr茅s d’esgotar-se el termini que es va fixar 

L’entitat “pren la iniciativa” i prepara tres jornades de treball per parlar-ne amb les administracions 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Giron猫s, comtat de Girona) 30/07/2021.- Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, SOS Costa Brava exigeix que es cre茂 el Conservatori del Litoral de Catalunya, tal i com es va comprometre el Govern de la Generalitat ara fa un any. L’entitat es queixa perqu猫 el termini ha ven莽ut i encara no s’ha posat en marxa, malgrat que va rebre un suport majoritari al Parlament de Catalunya. Per aix貌, SOS Costa Brava ha decidit “prendre la iniciativa” i ha preparat tres jornades de treball en les que convidar脿 el Govern de la Generalitat, les diferents Diputacions i els Ajuntaments implicats per exposar la seva visi贸 de com ha de ser l’ens. En un comunicat, SOS Costa Brava lamenta que un any despr茅s encara no s’hagi posat en marxa i recorda que poc despr茅s de l’aprovaci贸 es va fer una trobada a la Universitat de Girona (UdG) per comen莽ar-hi a posar fil a l’agulla. 

Ara, l’entitat diu que ja no n’hi ha prou amb el comprom铆s de tirar el Conservatori del Litoral de Catalunya endavant, sin贸 que tamb茅 s’hi volen implicar directament en la seva constituci贸.  

Les jornades que tenen previstes es faran en “llocs emblem脿tics” de la Costa Brava, la Costa Central i la Costa Daurada.  

A banda de les institucions, tamb茅 est脿 previst que hi assisteixin sectors professionals i ONG del territori.  

SOS Costa Brava i les diferents entitats que la constitueixen i que tamb茅 signen el manifest, consideren el Conservatori del Litoral de Catalunyauna necessitat inajornable“, especialment despr茅s de comprovar “la forta pressi贸 immobili脿ria i urban铆stica a la que torna a estar sotmesa la totalitat del litoral catal脿“. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com