Octubre 21, 2021
Per Nord-Estl Libertari
148 vistes


La tala per fer el carril bici de Palafrugell a Calella que les entitats ecologistes denuncien. Imatge publicada el 21 d'octubre del 2021. (Horitzontal)

            La tala per fer el carril bici de Palafrugell a Calella que les entitats ecologistes denuncien

SOS Costa Brava denuncia una 芦tala indiscriminada d’arbrat禄 per fer el nou carril bici entre Palafrugell i Calella 

L’entitat diu que no s’han estudiat alternatives 芦m茅s segures禄 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres mar铆times, Baix Empord脿, comtat de Girona) 21/10/2021.- Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, SOS Costa Brava i SOS Palafrugell denuncien que el nou carril bici entre Palafrugell i Calella (Gavarres mar铆times, Baix Empord脿, comtat de Girona) s’est脿 executant sense 芦estudiar alternatives existents m茅s segures禄 i amb una 芦tala indiscriminada d’arbrat perimetral a l’autovia禄. Les entitats afirmen que s’est脿 芦encaixonant禄 el projecte en el pas de vianants actual i que 芦no s’aprofiten les estructures vials existents禄, com la carretera vella de Calella a Llafranc, el cam铆 dels Plans o el dels Lladr茅s. A m茅s, asseguren que no es resolen els punts i nusos d’enlla莽 amb la resta de vials urbans. 

L’abs猫ncia d’espais vigilats per aparcament i c脿rrega per bicicletes el猫ctriques a les platges demostra que no existeix un planteig perqu猫 aquesta nova infraestructura sigui una alternativa a la mobilitat禄, afegeixen en un comunicat. Amb tot, asseguren que el nou vial no 芦aporta res m茅s禄 que una 芦despesa innecess脿ria禄 que s’haur脿 d’afegir a 芦les insuficients previsions de despeses per al manteniment dels camins existents禄. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com