277 vistes


Repudiem l鈥檃ssassinat de George Floyd a mans de la policia de Minneapolis, en un altre acte racista en el si de la pot猫ncia imperialista mundial. Aquest acte se suma als incomptables assassinats de poblaci贸 negra als EUA, que es perpetren des de l鈥櫭╬oca de l鈥檈sclavitud i que no han cessat fins als nostres dies. En el govern d鈥橭bama van ser desenes els assassinats de joves negres que van fer recordar fets similars succe茂ts als anys 50 i 60 del segle XX. La resposta ha estat una r脿pida irrupci贸 del moviment negre d鈥檜n extrem a l鈥檃ltre del pa铆s, de la mateixa manera en qu猫 es desenvolupen en aquests moments 脿mplies manifestacions que demostren que la poblaci贸 est脿 farta de la viol猫ncia i impunitat policial. La prefectura de policia de Minneapolis ha estat incendiada per les manifestants i diversos vehicles han estat atacats. Tamb茅 s鈥檈stan produint fets d鈥檃cci贸 directa a diverses ciutats amb enfrontaments amb la policia, amb la qual cosa, fins i tot Trump ha donat ordre que l鈥橢x猫rcit surti al carrer. El racisme, element estructural en la societat capitalista, especialment en la nord-americana, est脿 intacte, lamentablement, per貌 tamb茅 ho est脿 la resist猫ncia i lluita del poble negre i dels pobres del nord.

Trump criminalitza les anarquistes i antifeixistes i les acusa de fomentar els 鈥渁ldarulls鈥. Aquest Moviment 茅s un moviment de rebel路li贸 popular. Les milers de persones que estan participant no s贸n, o no es reivindiquen, com a membres d鈥檜n corrent pol铆tic. Com sempre, per貌, des de les esferes pol铆tiques del poder s鈥檌ntenta buscar culpables, per tal de no q眉estionar les problem脿tiques estructurals i arribar a la conclusi贸 que 茅s l鈥橢stat racista, patriarcal i capitalista qui oprimeixi i mata les classes populars: l鈥櫭簄ic responsable dels enfrontaments i 鈥渁ldarulls鈥.

EL RACISME HA DE SER ENTERRAT JUNTAMENT AMB EL CAPITALISME! TOT EL NOSTRE SUPORT I SOLIDARITAT AMB El POBLE NORD-AMERIC脌 QUE LLUITA CONTRA LA VIOL脠NCIA POLICIAL I ELS ATROPELLAMENTS.

Volem afirmar tamb茅 tot el nostre suport a les nostres companyes Anarquistes nord-americanes!

Pel socialisme i la llibertat!
Amunt les que lluiten!!!


鈽 Coordena莽茫o Anarquista Brasileira CAB (Brasil)
鈽 Federacin Anarquista Uruguaya FAU (Uruguai)
鈽 Federacin Anarquista Rosario FAR (Argentina)
鈽 Organizacin Anarquista de C贸rdoba 鈥 OAC (Argentina)
鈽 Federacin Anarquista Santiago FAS (Xile)
鈽 Grupo Libertario Va Libre (Colombia)
鈽 Union Communiste Libertaire (Fran莽a)
鈽 Embat Organitzaci贸 Llibert脿ria de Catalunya (Catalunya)
鈽 Die Plattform 鈥 Anarchakommunistische Organisation (Alemanya)
鈽 Devrimci Anarist Faaliyet DAF (Turquia)
鈽 Organization Socialiste Libertaire OSL (Su茂ssa)
鈽 Libertaere Aktion (Sui茂ssa)
鈽 Melbourne Anarchist Communist Group 鈥 MACG (Austr脿lia)
鈽 Aotearoa Workers Solidarity Movement 鈥 AWSM (Aotearoa / Nova Zelanda)
鈽 Anarchist Unin of Afghanistan and Iran 鈥 AUAI
鈽 Manifesto (Gr猫cia)
鈽 Zabalaza Anarchist Communist Front 鈥 ZACF (Sudfrica)

https://embat.info/wp-content/uploads/2020/06/photo_2020-06-02_15-07-00-885×1024.jpghttps://embat.info/wp-content/uploads/2020/06/photo_2020-06-02_15-07-00-300×300.jpgequipembatComunicats i textosInternacionalAm猫rica del Nord,antifa,antifeixisme,antiracisme,Minneapolis,Trump

Repudiem l’assassinat de George Floyd a mans de la policia de Minneapolis, en un altre acte racista en el si de la pot猫ncia imperialista mundial. Aquest acte se suma als incomptables assassinats de poblaci贸 negra als EUA, que es perpetren des de l’猫poca de l’esclavitud i que no han…

[email protected]AdministratorEMBAT
Autor font: Embat.info