Setembre 21, 2021
Per El Lokal
164 vistes

No 茅s acceptable que les treballadores del CAP i les ve茂nes, col路lectius i organitzacions ens assabentem per la premsa de la decisi贸 sobre el concurs per adjudicar el projecte de Nou CAP al Raval Nord. Enten铆em que a m茅s de complir amb tots els protocols burocr脿tics, administratius i pol铆tics, es tindria en consideraci贸 la participaci贸 de les treballadores i ve茂nes de Raval, no ha estat aix铆. Ara es convocar脿 en quinze d铆es una reuni贸, en qu猫 els responsables de Catsalut informaran sobre un proc茅s decidit, sobre un projecte aprovat.

Per si no n鈥檋i hagu茅s prou, s鈥檌nforma sobre una foto del projecte guanyador que constar脿 de 2500 m quadrats quan sempre s鈥檋avia parlat que fossin 3000, espai m铆nim per poder desenvolupar en condicions l鈥檃tenci贸. S鈥檌nforma sobre el Servei de pediatria quan no existeix en l鈥檃ctualitat. S鈥檌nforma sobre la implementaci贸 de l鈥橝SSIR quan ja est脿 en funcionament des de fa d猫cades a la cartera de serveis del CAP.

A la fotografia es veu la part de la Capella que es mantindr脿 quan sempre hav铆em ent猫s que es preservava el que tenia valor patrimonial, l鈥檈scala i l鈥檃bsis. A part de judicis est猫tics 茅s important saber si implica p猫rdua d鈥檈spai.

S贸n preguntes, dubtes, necessitats parlades durant molt de temps que es podien haver tingut en compte i haurien ajudat al fet que tot fos millor, per貌 no ha estat aix铆, per la in猫rcia burocr脿tica o per la voluntat de deixar-nos al marge i aix貌 fa mal i ens sembla inacceptable . Els processos han de ser transparentes, rigorosos i de bona fe, i s鈥檋an de demostrar en els fets.

Esperem que es donin les explicacions pertinents, que es puguin implementar les necessitats manifestades especialment per les treballadores del CAP i que es facin en els temps necessaris. Doncs la urg猫ncia 茅s tenir un CAP a condicions i est脿 a la m脿 fer-la sense moltes dificultats.

Un cop m茅s hem de dir 芦Disculpin les mol猫sties, existim!!!禄 Han estat molts anys per saber com funcionen les coses i exigir respecte, Gr脿cies als protocols de suport mutu i solidaritat de ve茂nes i treballadores ocupant l鈥檃ntiga capella, oposant-nos al projecte del cub i lluitant tossudament per tenir el Nou Cap 茅s que avui 茅s possible que es concreti.

La participaci贸 no 茅s escoltar els que en saben, que prenen les decisions i despr茅s ens expliquen als que suposen que no sabem i ens concedeixen uns petits marges de decisi贸 per deixar-nos satisfets. La participaci贸 茅s fer el seguiment, con猫ixer i donar la nostra opini贸, abans de prendre les decisions. No 茅s tan dif铆cil d鈥檈ntendre.

Associaci贸 Cultural el Raval-El Lokal, una petita part de la lluita per un CAP Nou al Raval Nord
Autor font: Ellokal.org