Juliol 28, 2021
Per El Lokal
198 vistes


Normalment cada col路lectiu o organitzaci贸 fa les seves convocat貌ries i les fa visibles pels seus propis canals, normalment per xarxes socials: twitter, facebook, grups de washapp, Telegram webs. Aix貌 fa que, moltes vegades, la gent que no est脿 lligada a aquesta organitzaci贸 o espai no s脿piga, ni conegui aquestes convocat貌ries. I m茅s quan moltes s贸n d鈥檜rg猫ncia i tamb茅 quan en barris com el nostre, hi hagi gent que no fa servir xarxes socials, que parla diferents lleng眉es. Tampoc ajuda d鈥檈star en grups de washapp suposi aguantar cadenes de missatges interminables i conflictes pel que molta gent se surt.

脡s per aix貌 que cal tenir en compte aix貌 per ampliar les possibilitats a convocar per trucades telef貌niques o de forma directa, amb cartells quan sigui necessari. Moltes vegades ens queixem de falta de convocat貌ria responsabilitzant a la gent, cosa que passa, durant possiblement no ha estat b茅 convocada l鈥檃cci贸.

El cas 茅s buscar instruments que ho facin m茅s f脿cil. Al lokal, al nostre web, vam crear una agenda en la qual anem pujant les convocat貌ries, sobretot de i al barri o al centre perqu猫 qualsevol tingui acc茅s f脿cil i rebi la informaci贸 de manera senzilla. Des de fa molts anys 茅s un tema de discussi贸 recurrent.

L鈥檃nirem pensant i millorant perqu猫 compleixi millor el seu objectiu i animem a la resta a fer-ho. 脡s molt important fer-ho f脿cil, 脿gil i cre茂ble.

Sobre informaci贸n de las convocatorias. Pensar la mejor manera. Agenda actualizada

Normalmente cada colectivo u organizaci贸n hace sus convocatorias y las hace visibles por sus propios canales, normalmente por redes sociales: twitter, facebook, grupos de washapp, telegram webs. Eso hace que, muchas veces, la gente que no est谩 ligada a esa organizaci贸n o espacio no sepa, ni conozca esas convocatorias. M谩xime cuando muchas son de urgencia y tambi茅n cuando en barrios como el nuestro, haya gente que no usa redes socilaes, que habla diferentes lenguas. Tampoco ayuda que estar en grupos de washapp suponga aguantar cadenas de mensajes interminables y conflictos por lo que mucha gente se sale.

Es por eso que hay que tener en cuenta esto para ampliar las posibilidades a convocar por llamadas telef贸nicas o de forma directa, con carteles cuando sea necesario. Muchas veces nos quejamos de falta de convocatoria responsabilizando a la gente, cosa que ocurre, cuando posiblemente no haya estado bien convocada la acci贸n.

El caso es buscar instrumentos que lo hagan m谩s f谩cil. En el lokal, en nuestra web, creamos una agenda en la que vamos subiendo las convocatorias, sobre todo de y en el barrio o en el centro para que cualquiera tenga acceso f谩cil y reciba la informaci贸n de manera sencilla. Desde hace muchos a帽os es un tema de discusi贸n recurrente.

La iremos pensando y mejorando para que cumpla mejor su objetivo y animamos al resto a hacerlo. Es muy importante hacerlo f谩cil, 谩gil y cre铆ble.
Autor font: Ellokal.org