Agost 15, 2022
Per Nord-Estl Libertari
236 vistes

Sis cancel路lacions i 78 retards de vols de Ryanair per la vaga de tripulants de cabina 

S’han cancel路lat quatre vols amb origen o destinaci贸 a l’aeroport de Barcelona – El Prat i dos amb sortida o arribada a Palma 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vilob铆 d’Onyar (la Selva, comtat de Girona) 15/08/2022.- Segons les ag猫ncies, sis vols de Ryanair han estat cancel路lats i s’han registrat 78 retards avui, dilluns 15 d’agost, dia festiu. 脡s la primera de les quatre jornades de vaga que han convocat els sindicats USO i Sitcpla pels tripulants de cabina de passatgers de l’empresa al pa铆s durant aquesta setmana. 

Segons USO, fins a les 11:00 hores hi ha hagut quatre cancel路lacions de vols amb sortida o arribada a Barcelona – El Prat i dues amb origen o destinaci贸 a l’aeroport de Palma. Els retards han afectat a Palma, amb 19 vols de sortida o arribada demorats; Barcelona, amb 14; M脿laga, amb 12; Madrid, amb 8; Alacant i Eivissa, tots dos amb 7; Val猫ncia, amb 5; Santiago, amb 3; Girona – Costa Brava, amb 2, i Sevilla, amb 1. 

Els aturs han ocasionat problemes al funcionament de les deu bases espanyoles de Ryanair (Madrid, M脿laga, Sevilla, Alacant, Val猫ncia, Barcelona, Girona – Costa Brava, Santiago de Compostel路la, Eivissa i Palma). 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com