Juny 26, 2022
Per Nord-Estl Libertari
1 vistes

S’intensifiquen aquest diumenge els controls policials en les fronteres del Pirineu per a la seguretat en la cimera a Madrid de la OTAN 

Ress貌 de la cimera de la OTAN tamb茅 en el pas fronterer del Pirineu Oriental 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Jonquera (Albera, Alt Empord脿, vescomtat de Rocabert铆, comtat de Peralada) 26/06/2022.- Segon el canal CUATRO, la presencia policial cada vegada es major en la frontera del Pirineu. A tant sols tres dies de que se celebri a Madrid la cimera de la OTAN s’han desplegat nombrosos controls en els que s’examinen maleters i comproven la documentaci贸 de tots els ocupants dels vehicles. 

Per altra banda, TRAMUNTANA VERMELLA MAIL recull informaci贸 de diverses fonts sobre les protestes pacifistes davant la cimera de Madrid. Associacions com el Movimiento Antirrepresivo de Madrid (MAR Madrid), amb el lema OTAN criminal, Gobierno c贸mplice! han comunicat una marxa el dimecres 29 de juny, a las 20:00h, des de la glorieta d’Atocha fins a pla莽a Jacinto Benavente de Madrid, per貌 la Delegaci贸 del Govern espanyol a Madrid ha prohibit la marxa. En canvi, la Delegaci贸 del Govern espanyol a Madrid va autoritzar la manifestaci贸 per la pau a Madrid No a les guerres, no a l’OTAN d’unes 20.000 persones d’aquest diumenge 26 de juny, ja que tenia el suport del PCE, IU, Podemos i entitats del seu entorn. Aix铆, coincidint amb la cimera de l’alian莽a atl脿ntica dels dies 29 i 30 de juny a Madrid, assemblees pacifistes d’arreu de l’Estat espanyol s’han aplegar en una contracimera de rebuig a l’organitzaci贸 militar i han celebrar una manifestaci贸 reclamant el desmantellament de la OTAN tot fent una crida per la pau al planeta.  

A Madrid es despleg脿 un fara貌nic dispositiu de seguretat policial i militar per terra i l’aire, amb la instal路laci贸 de controls massius i de comunicaci贸, talls viaris o la mobilitzaci贸 de 10.000 policies, caces i helic貌pters s贸n algunes de les mesures. El Govern espanyol ha destinat 37 milions d’euros per habilitar la fira Ifema, indret la cimera. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com