Octubre 21, 2021
Per Nord-Estl Libertari
143 vistes


Sindicats de la policia espanyola i la Gu脿rdia Civil insisteixen en la persecuci贸 contra Montse Bassa 

Els sindicats JUPOL i JUCIL reclamen que es retiri una intervenci贸 de la diputada del diari de sessions del congr茅s espanyol  

Uns altres sindicats policials han portat les paraules de Bassa a la Fiscalia 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Torroella de Montgr铆 i l’Estartit (Baix Ter, Baix Empord脿, comtat d’Emp煤ries) 21/10/2021.- Llegim a VilaWeb que els sindicats JUPOL, de la policia espanyola, i JUCIL, de la Gu脿rdia Civil, insisteixen en la persecuci贸 contra la diputada per ERC Montserrat Bassa, ve茂nal de Torroella de Montgr铆 (Baix Ter, Baix Empord脿, comtat d’Emp煤ries), despr茅s d’haver dit en el ple del Congr茅s espanyol que els agents de tots dos cossos no s贸n benvinguts a Catalunya. Amb aquesta censura, totes dues organitzacions volen fer desapar猫ixer les declaracions que els titllaven de salvatges i forces d’ocupaci贸. 

En una carta a la presidenta del Congr茅s espanyol, Meritxell Batet, ambd贸s sindicats policials han reclamat que es retirin del diari de sessions les paraules de Bassa. Segons totes dues organitzacions policials, la intervenci贸 de la diputada “atempta contra l’honor, la dignitat i la defensa de la Constituci贸 que fan cada dia milers d’agents“. 

El 13 d’octubre passat, JUPOL i JUCIL van exigir al ministre d’Interior del Govern espanyol, Fernando Grande-Marlaska, que es posicion茅s p煤blicament a favor dels cossos i forces de seguretat de l’Estat espanyol. A m茅s, van qualificar Bassa de “bocamolla i mancada de rigor pol铆tic” i van exigir que dimit铆s. 

Aix铆 mateix, un altre sindicat de la policia espanyola, CEP, ha enviat una altra carta a Batet demanat tamb茅 la retirada de les paraules de Bassa del diari de sessions o l’aplicaci贸 de les “mesures d’ordre intern que puguin procedir per a evitar aquesta mena d’ofenses“. 

A m茅s, uns altres sindicats polic铆acs, SUP i SPP, han rem猫s un escrit a la Fiscalia espanyola perqu猫 analitzi si Bassa va cometre un delicte d’inj煤ries i un altre d’odi contra les forces i els cossos de seguretat de l’Estat espanyol. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com