Novembre 24, 2021
Per Nord-Estl Libertari
296 vistes


Semilla Migrante ha destacat que s’havia intentat fer un projecte social en aquest bloc per貌 ha lamentat i criticat el paper de la Sareb. Que assegura que els ha dit “que no negocien lloguers socials” 

Set pisos amb gent 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Giron猫s, comtat de Girona) 24/11/2021.- Llegim al Diari de Girona que una de les persones desallotjades, Lu, ha explicat que en el bloc actualment hi ha nom茅s set pisos on s’hi vivia. Perqu猫 un vuit猫, que estava ocupat, ja es va desallotjar fa uns mesos. En el cas d’avui, ella juntament amb vuit persones m茅s han quedat al carrer. Lu 茅s una noia jove que pertany a l’associaci贸 Semilla Migrante i ha destacat que s’havia intentat fer un projecte social en aquest bloc per貌 ha lamentat i criticat el paper de la Sareb. Que assegura que els ha dit “que no negocien lloguers socials“, quan en canvi, s’havien entaulat amb els ve茂ns i l’Ajuntament de Girona per negociar-ho. Tamb茅 denuncia “irregularitats” amb el desnonament, ja que segons assegura “nom茅s hi havia el meu pis que havia de ser desnonat per ordre judicial i n’han desallotjat tres m茅s“. 

Aquest mat铆, pels volts de les set, Lu era a casa seva i tamb茅 la resta dels seus ve茂ns. En un dels pisos, on viu una mare amb tres criatures, relata Lu, s’han trobat que “els Mossos entraven al bloc i tiraven portes a terra, quan tot just es llevaven per anar a l’escola“. A m茅s, explica que han pogut recuperar quatre coses de casa i que les han hagut de deixar al passad铆s. 

On viuran 

Sobre el seu reallotjament, Lu destaca que han parlat amb els Serveis Socials municipals per貌 aquests nom茅s garanteixen “hotel per a les fam铆lies amb menors” i per tant, la resta “s’ha de buscar la vida“. Entre les persones que hi ha al bloc i que no tenen on viure hi ha per exemple, diu Lu, una dona d’edat avan莽ada que pateix diabetis. 

D’altra banda, la portaveu tamb茅 ha explicat que el mediador de la Sareb els ha anunciat que segurament dem脿 es produir脿 el desallotjament dels tres pisos restants del bloc on encara hi viu gent.  
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com