Gener 27, 2021
Per Nord-Estl Libertari
287 vistes


Segons inform脿 TV Costa Brava, un brot de covid-19 originat a l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contagia onze persones 

L’oposici贸 municipal critica la falta de transpar猫ncia de l’actual equip de govern municipal, ja que la informaci贸, segons afirmen, ha sortit a la llum gr脿cies a la gent del poble 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Calonge i Sant Antoni (Gavarres mar, Baix Empord脿, comtat de Girona) 27/01/2021.- Llegim al Diari de Girona que brot de coronavirus-19 contagia cinc treballadors de l’脿rea de Cultura, Ensenyament, Joventut, Igualtat i Festes de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Gavarres mar, Baix Empord脿, comtat de Girona), segons va avan莽ar TV Costa Brava i ha pogut confirmar Diari de Girona. Com a conseq眉猫ncia, sis contactes estrets d’aquests treballadors tamb茅 s’han contagiat i per tant en total el brot ha originat onze casos de poca gravetat. 

Segons fonts del consistori, l’脿rea de Cultura est脿 situada a la pla莽a Major, en unes depend猫ncies no annexes a l’edifici de l’Ajuntament i, per tant, no es t茅 const脿ncia que hi hagi m茅s treballadors contagiats. 

D’altra banda, aquesta 脿rea est脿 formada per set treballadors i els dos restants estan a茂llats en quarantena preventiva. 脡s per aix貌 que l’edifici est脿 tancat al p煤blic fins que les treballadores i els treballadors puguin retornar a la feina de manera presencial.  

Segons l’Ajuntament, un cop tornin s’aplicar脿 un sistema de teletreball combinat amb el presencial a partir de grups bombolla 芦per evitar situacions com la que s’ha produ茂t禄. Fins ara feien treball presencial per la necessitat de l’atenci贸 al p煤blic i reunions amb diverses entitats. 

Segons va explicar TV Costa Brava, l’oposici贸 municipal afirma que hi podria haver m茅s contagis a altres 脿rees, aix铆 com diversos casos d’a茂llament domiciliari. En la mateixa l铆nia, critiquen la falta de transpar猫ncia de l’actual equip de govern municipal, ja que la informaci贸, segons afirmen, ha sortit a la llum gr脿cies a la gent del poble.  

Tanmateix, des del consistori neguen que el brot hagi afectat altres departaments. 

Esquerra Republicana de Catalunya i Avancem, integrants i socis de l’anterior govern municipal calong铆, posen de manifest la seva gesti贸 de la pand猫mia de covid-19, quan van apostar per combinar el teletreball i la presencialitat.
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com