Desembre 14, 2022
Per Nord-Estl Libertari
1,527 vistes

Reuni贸 d’alcaldes amb la consellera Teresa Jord脿 pels parcs e貌lics marins al golf de Roses 

La consellera d’Acci贸 Clim脿tica rep dem脿 una delegaci贸 d’alcaldes per parlar d’energia e貌lica  

El de l’Escala hi assistir脿 amb l’esperan莽a que siguin escoltades les inquietuds dels Ajuntaments i que s’aclareixi el posicionament de la Generalitat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses (Serra de Rodes, Alt Empord脿, comtat de Peralada) 14/12/2022.- Segons Canal 10 Empord脿, els alcaldes dels municipis del litoral m茅s proper a la zona que podria acollir el parc e貌lic mar铆 seran rebuts a la seu del Parlament de Catalunya per Teresa Jord脿, consellera d’Acci贸 Clim脿tica, Alimentaci贸 i Acci贸 Rural del Govern de la Generalitat amb la inquietud per l’impacte que tindr脿 aquesta instal路laci贸. Entre els alcaldes de la delegaci贸, hi haur脿 el de l’Escala, Josep Bofill. 

Ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empord脿, on va donar pr脿cticament per fet que l’Ajuntament escalenc acabar脿 agafant la gesti贸 directa de la piscina, on es calcula que per solucionar tots els defectes actuals cal una inversi贸 d’uns 350 mil euros. Bofill va dir que la gesti贸 de l’empresa Geafe t茅 molt poc recorregut de futur. 

A les acaballes de 2022, s’est脿 completant la inversi贸 m茅s important de l’any, la instal路laci贸 de gespa artificial al camp de futbol. Una inversi贸, deia l’alcalde, amb un alt component social. 

A l’entrevista va aprofitar tamb茅 per anunciar que l’assemblea on s’ha d’oficialitzar si es presenta o no com alcaldable a les municipals del mes de maig vinent no es convocar脿 fins a gener. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com