Maig 25, 2022
Per Nord-Estl Libertari
88 vistes

Acci贸 per la Independ猫ncia reivindica el sabotatge a les vies del TAV entre Barcelona i Figueres 

Diu que es tracta d’una actuaci贸 “no violenta” en protesta “contra Espanya” i contra el Govern de la Generalitat, “partits i entitats” 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empord脿, comtat de Besal煤) 25/05/2022.- Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, des d’Acci贸 per la Independ猫ncia han reivindicat el sabotatge a les vies de l’AVE de diumenge entre Vilob铆 d’Onyar (la Selva, comtat de Girona) i Figueres (la Garriga, Alt Empord脿, comtat de Besal煤), que va provocar nombrosos retards als trens de la l铆nia Barcelona – Figueres.  

Acci贸 per la Independ猫ncia assegura en una piulada a Twitter que va ser una acci贸 “no violenta i coordinada” per protestar contra “Espanya, el govern catal脿, els partits i entitats“. “No acatem la rendici贸“, afirmen en una publicaci贸 on hi ha imatges de l’acci贸 a les vies amb pancartes i banderes independentistes. Segons l’ag猫ncia, hi ha CDR‘s que han compartit el missatge a les xarxes socials a trav茅s de Telegram. 

L’acci贸, per貌, tamb茅 s’adre莽a al Govern de la generalitat, als partits i les entitats. “Seguim en lluita” i “No acatem la rendici贸” s贸n dos dels lemes que hi reivindiquen.  
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com