Març 7, 2022
Per CGT Diputació De BCN
227 vistes

RECORDATORI: DEMÀ, VAGA GENERAL FEMINISTA. OCUPEM ELS CARRERS.

Companyes, companys, companyxs,

A través d’aquest missatge us volem recordar que DEMÀ HI HA LA VAGA GENERAL FEMINISTA DEL 8 DE MARÇ i que aquesta jornada de 24 HORES està plena de convocatòries de manifestacions, actes i piquets. Ocupem els carrers i les places, perquè ens sobren els motius per fer Vaga General Feminista! (https://bit.ly/3Hr95uk).

En aquest sentit, des de la Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona us volem fer partícips del nostre pla d’accions reivindicatives:

Matí 9h PIQUETS CENTRALS I MANIFESTACIÓ (https://bit.ly/3IRAbfL) Convoca: Comissió Laboral 8MParticipa: CGT Catalunya, Sindicat d’Administracions Públiques de Barcelona (SAPB) de la CGT i Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona. Inici: Jardinets de Gràcia (Barcelona). Final: Plaça de Sant Jaume
Migdia 14:30h ESPAI DE SEGURETAT I DE CURES Lloc: Carrer de Mallorca, 244, 2-1 (Barcelona). Funcionament: Si voleu descansar una estona (després d’assistir a les concentracions, les manifestacions, els piquets i altres convocatòries reivindicatives del 8 de març) per agafar forces per a la manifestació de la tarda, ho podeu fer en aquest espai segur. A més, convideu les persones que vulgueu (familiars, persones conegudes, amistats…) a què vinguin, i porteu dinar i quelcom per beure per compartir.
Tarda 18 – 20h MANIFESTACIÓ UNITÀRIA A BARCELONA Convoca: Plataforma de Moviments Feministes de Catalunya. Participa: CGT Catalunya, Sindicat d’Administracions Públiques de Barcelona (SAPB) de la CGT i Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona. Recorregut: Plaça d’Universitat – Gran Via de les Corts Catalanes – Passeig de Sant Joan – Arc de Triomf. Manifest: “Les feministes son aquí contra les precarietats, les fronteres i les violències!” (https://bit.ly/3pL0DjP)

La presència als carrers i les places és important per a CONSTRUIR AQUESTA VAGA ENTRE TOTES, TOTS I TOTXS.

Si nosaltres ens aturem s’atura el món. Demà ocupem els carrers per la vida, per la comunitat, per la possibilitat de seguir existint amb dignitat. També per cridar contra la militarització de la societat, els imperialismes de qualsevol color, i contra la guerra. Contra totes les guerres, a Europa i arreu del món.

LA PRECARIETAT NO ÉS CASUALITAT, ÉS EL CAPITAL I EL PATRIARCAT

#LaVidaAlCentre #LesSevesGuerresLesNostresMortes #Corresponsabilitat #FixesaJa #DerogacióReformaLaboral #RegularitzacióJa #ProuDesnonaments #LlibertatExpressió #DerogacióLleiMordassa #Serveis100x100Públics

Salut i bon viure!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació  de Barcelona

7 de març del 2022

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.
Autor font: Cgtdiba.wordpress.com