Octubre 13, 2021
Per CNT Terrassa
324 vistes


La llum és essencial per al desenvolupament d’una vida digna i no pot seguir sent una mercaderia més, subjecta als moviments especulatius dels mercats.

Els beneficis de les tres grans companyies energètiques, que controlen el 85% del mercat espanyol, segueixen creixent, ascendint a 25.977.000 d’euros. Les companyies elèctriques han enganyat i enganyen, contínuament, als seus clients més desfavorits.

L’exclusió social i la desigualtat a l’Estat Espanyol constitueixen problemes profunds que requereixen d’una acció política decidida. Això comença per plantar cara a les companyies elèctriques.

I és per tot això que proposem al Plenari de l’Ajuntament de Terrassa, perquè sigui aprovades, les següents propostes:

1. Sol·licitem que l’Ajuntament de Terrassa, o sigui tota la corporació municipal, com a mesura de pressió directa i nom de tota la ciutadania, deixi de pagar les factures de la llum a les companyies elèctriques fins que els preus, tornin a ser acceptables, assequibles, adequats i raonables per a tots els ciutadans.

2. Demanem a l’Ajuntament de Terrassa que augmenti els recursos destinats a OFIMAPE i es pugui descentralitzar la seva gestió als barris, així com els ajuts a les famílies més vulnerables.

3. Cal que sigui el sector Públic qui prengui decisions sobre la generació, la distribució i els seus usos energètics, independentment dels ingressos. Reclamem la creació d’una empresa elèctrica municipal i pública que ho gestioni

Ja n’hi ha prou del preu abusiu de la llum!

Cap a la SOBIRANIA ENERGÈTICA!

RECLAMEM QUE L’AJUNTAMENT DE TERRASSA DEIXI DE PAGAR LA FACTURA DE LA LLUM
Autor font: Cntt.chickenkiller.com