Febrer 5, 2021
Per Nord-Estl Libertari
272 vistes


Pugen a 12 les persones mortes i a 56 les contagiades pel brot de coronavirus-19 a la resid猫ncia Bona Vista de Llad贸 

A hores d’ara, 22 de les persones residents infectades ja s’han recuperat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Llad贸 (Alt Empord脿, comtat de Besal煤) 05/02/2021.- Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, el brot de coronavirus-19 a la resid猫ncia Bona Vista de Llad贸 (Alt Empord脿, comtat de Besal煤) registra una nova mort i tres contagis nous. En total, hi ha hagut 12 decessos i 56 infeccions. Del total de contagis, 38 s贸n persones residents del centre. D’aquestes, 12 han mort, 22 ja s’han recuperat, una est脿 ingressat a l’hospital i hi ha tres persones m茅s al centre que es troben en proc茅s de superar la malaltia. A aquests tres usuaris, se’ls faran testos serol貌gics en els propers dies per determinar el seu estat i avan莽ar en el desa茂llament. De fet, aquest proc茅s va comen莽ar dilluns, un cop obtinguts els resultats de les proves que es van fer el 29 de gener. 

A que fa a les persones treballadores, el brot n’ha afectat un total de 18 d’una plantilla de 24. D’aquestes, sis ja s’han reincorporat. 

La resid猫ncia va detectar el primer contagi l’11 de gener en un treballador. Immediatament, es van activar tots els protocols per a la contenci贸 dels contagis i la sectoritzaci贸 de la resid猫ncia. En el cribratge realitzat l’endem脿 a tot el centre es van detectar inicialment 21 persones residents positives. Progressivament, van aflorar nous casos entre les persones residents i les treballadores que es van acabar positivitzant. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com