Maig 31, 2021
Per Nord-Estl Libertari
429 vistes


Pintada d'Arran a la segona residència de Rahola

Arran considera que Pilar Rahola de “còmplice del genocidi” del poble palestí i de “responsable” 

Segons unes pintades a Cadaqués 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Cadaqués (Serra de Rodes/Cap de Creus, Alt Empordà, comtat de Peralada) 31/05/2021.- Coincidint amb la crisi governamental israelià, el portal de la revista El Triangle revela que l’escriptora i periodista Pilar Rahola ha estat assenyalada pel seu suport a l’Estat i al Govern d’Israel per l’organització juvenil de l’esquerra independentista Arran, mitjançant pintades realitzades amb esprai a un mur exterior de la seva segona residència, ubicada a Cadaqués (Serra de Rodes/Cap de Creus, Alt Empordà, comtat de Peralada). 

Segons El Triangle, Arran ha reivindicat les pintades difonent a Twitter el vídeo d’un encaputxat pintant la casa de Pilar Rahola acompanyat d’un missatge que li retreu “aprofita el seu espai mediàtic per fer apologia de l’Estat d’Israel, convertint-se en còmplice del genocidi cap al poble palestí“. Les pintades titllen Pilar Rahola de “còmplice del genocidi” i de “responsable“, i proclamen “Palestina lliure“.  

El vídeo mostrat per Arran inclou declaracions on Pilar Rahola culpa els palestins del conflicte i afirma que “el gran problema de la identitat palestina és que és forja en l’odi“, entre retalls de premsa sobre atacs israelians amb víctimes palestines. 

En el vídeo, Arran acusa Pilar Rahola de ser “còmplice d’Israel, un estat genocida que des del 1948 ha massacrat el poble palestí sempre amb la cobertura mediàtica i militar, de l’imperialisme occidental” i explica “ens solidaritzem amb el poble palestí i la seva lluita per l’alliberament“. 

El conflicte de Israel i Palestina, segons afirma El Triangle, “és un factor de confrontació principal en política internacional entre dos sectors de l’independentisme català. D’una banda hi ha el sector de l’antiga Convergència, defensor de la postura d’Israel, i d’una altra l’esquerra independentista, particularment la CUP, arrenglerada amb la causa palestina“. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com