Febrer 14, 2023
Per CGT Diputació De BCN
1,930 vistes

PERQUÈ ENS SOBREN MOTIUS!!!

8 DE MARÇ 2023 VAGA GENERAL FEMINISTA

Companyes, companys,

Us volem informar que el proppassat dia 8 de febrer de 2023 la CGT Catalunya va registrar davant l’autoritat laboral i les patronals afectades el PREAVÍS de VAGA GENERAL FEMINISTA de 24 HORES per al 8 DE MARÇ DE 2023 (VGF-24H 8M-2023).

En aquesta VAGA GENERAL FEMINISTA de 24 hores es fa una crida a aturar-ho tot al llarg de tota la jornada de dimecres 8 de març de 2023. Vaga que abasta l’àmbit LABORAL i que es fa extensiva i ha de tenir una plena incidència en la comunitat EDUCATIVA, en el CONSUM i en els treballs que socialment s’assignen a les dones com una obligació, com són els treballs de CURES (treball domèstic, sexual, reproductiu, d’atenció a la canalla, de cura a la gent gran de la família i de les persones amb diversitat funcional de l’entorn proper…).

Aquesta VAGA GENERAL interpel·la tothom: tant dones com homes, tant persones no-binàries com persones amb identitats dissidents, tant persones heterosexuals com gais, lesbianes, bisexuals, pansexuals,  tant persones queer com a persones que segueixen els estàndards de gènere. Tothom! Si ets home i tens dubtes de com donar suport i quin hauria de ser el teu paper durant la jornada de la VAGA GENERAL FEMINISTA consulta el document adjunt (https://bit.ly/3HZSArz).

Us anirem informant en propers comunitats i us indicarem ben aviat quan està prevista  la sessió informativa presencial per compartir i comentar les raons per convocar aquesta VGF-24H i resoldre dubtes.

# Per unes vides dignes i contra el capital, Vaga Feminista General

#Dona, Vida, Llibertat

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

14 de febrer del 2023

—-

Més info:

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

.wordads-ad-wrapper {display:none;font: normal 11px Arial, sans-serif;letter-spacing: 1px;text-decoration: none;width: 100%;margin: 25px auto;padding: 0;}.wordads-ad-title {margin-bottom: 5px;}.wordads-ad-controls {margin-top: 5px;text-align: right;}.wordads-ad-controls span {cursor: pointer;}.wordads-ad {width: fit-content;margin: 0 auto;}

Advertisement
Configuració de la privacitatAutor font: Cgtdiba.wordpress.com