Abril 18, 2021
Per Nord-Estl Libertari
1,889 vistes

Obres sense llic猫ncia i construcci贸 il路legal d’una pista de p脿del a Tennis Palafrugell 

El PSC de Palafrugell denuncia que l’Ajuntament va prendre un paper “passiu” al no aturar les obres 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres mar铆times, Baix Empord脿, comtat de Girona) 18/04/2021.- Segons R脿dio Capital, el PSC de Palafrugell (Gavarres mar铆times, Baix Empord脿, comtat de Girona) ha denunciat un seguit d’obres irregulars i sense llic猫ncia a les instal路lacions del Tennis Palafrugell, juntament amb la construcci贸 “il路legal” d’una pista de p脿del. El grup municipal del PSC, a l’oposici贸 de l’Ajuntament, assegura que ha denunciat aquestes obres en reiterades ocasions al plenari, afirma que el m茅s greu de tot 茅s “la passivitat i complicitat de l’equip de govern“. L’acusen de “no haver aturat les obres” tot i l’exist猫ncia d’un requeriment de suspensi贸 d’obres. Ara, critiquen que la instal路laci贸 ja est脿 acabada i en funcionament. 

脡s per aix貌 que “valoren portar l’expedient als tribunals“, perqu猫 sospiten que es pugui tractar d’un cas de “tracte de favor i de prevaricaci贸 administrativa“. Aix铆 ho explica Juli Fern谩ndez, portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Palafrugell. 

L’alcalde del municipi, Josep Piferrer (ERC), assegura que “茅s completament fals” que hi hagi hagut un comportament passiu per part de l’Ajuntament. Explica que el Consistori s铆 que va enviar l’ordre d’aturada de les obres i que, ara, ja s’ha iniciat l’expedient d’enderroc. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com