Agost 31, 2022
Per Coordinadora Obrera Sindical
220 vistes

Aquest mes d鈥檃gost s鈥檋a creat la secci贸 sindical de la COS a l鈥Associaci贸 Impuls, una entitat ubicada al municipi de Manises (l鈥橦orta Sud) que ofereix tota classe de serveis de lleure a ajuntaments, escoles i altres sectors p煤blics. La secci贸 naix per donar la m脿 a les treballadores de l鈥檈ntitat i defensar els seus drets, trobant-se a partir d鈥檃ra a la seua disposici贸.

Davant d鈥檜ns serveis p煤blics de cures totalment precaritzats i externalitzats, des de la nostra secci贸 sindical defensem que les condicions de les treballadores del sector impacten directament sobre les usu脿ries del servei. A millors condicions laborals, millor atenci贸.

Vivim una realitat quotidiana d鈥檌mpagaments de les hores extra, categories laborals inadequades, r脿tios que no s鈥檃justen a les m铆nimes necessitats tant de les persones usu脿ries com de les pr貌pies treballadores, etc.

Per tot aix貌, entenem que les prioritats han de canviar. L鈥檈stalvi no pot trepitjar les condicions de treball i vitals de les treballadores, ni la qualitat dels nostres serveis p煤blics.

Cal ficar la vida per sobre del capital i cuidar dels qui cuidem.

Organitzem-nos, defensem les nostres condicions de treball i de vida, millorem les vides de les nostres usu脿ries i usuaris.

Sindicar-se 茅s defensar-se!

Manises, agost de 2022

Secci贸 sindical de la COS a l鈥橝ssociaci贸 Impuls
Assemblea comarcal de l鈥橦orta

Coordinadora Obrera Sindical 鈥 COS

sindicat de classe i feminista dels Pa茂sos Catalans
Autor font: Sindicatcos.cat