Maig 3, 2022
Per CNT Vall猫s Oriental
2,411 vistes

Saps qu猫 茅s un Pla de Prevenci贸 de Riscos Laborals? Saps qu猫 茅s una avaluaci贸 de riscos? Saps que el benestar emocional i psicol貌gic cal preservar-lo tamb茅 des de la prevenci贸 de riscos laborals? Sabries qu猫 fer quan hi ha un accident laboral? Saps la import脿ncia de planificar l鈥檃cci贸 sindical al teu centre de treball per millorar les condicions de seguretat i salut laboral?

El dijous 26 de maig a les 18.00 hores tindr脿 lloc una nova formaci贸 del sindicat que t鈥檃judar脿 a donar resposta a aquestes i altres preguntes sobre la prevenci贸 de riscos laborals a la teva feina.

Introducci贸 a la prevenci贸 de riscos laborals des de l鈥檃cci贸 sindical鈥 et donar脿 les compet猫ncies necess脿ries per entendre qu猫 茅s la seguretat i salut laboral, com funciona la prevenci贸 de riscos laborals a l鈥檈mpresa, i com podem incidir-hi als centres de treball des de l鈥檃cci贸 sindical.

Aquesta formaci贸 茅s totalment gratu茂ta per l鈥檃filiaci贸 del sindicat, est脿 especialment dirigida a delegats/des sindicals, secretaris/es de prevenci贸 de les seccions sindicals i en general per tota l鈥檃filiaci贸 interessada a millorar la seguretat i salut laboral al seu centre de treball.

Per apuntar-s鈥檋i nom茅s cal enviar un correu electr貌nic a [email protected] o als canals habituals de contacte del sindicat.
Autor font: Granollers.cnt.es