Setembre 27, 2021
Per Nord-Estl Libertari
263 vistes


Mobilitzacions a la Catalunya Nord en la commemoraci贸 de 1-O 

Aquesta setmana la Catalunya Nord ser脿 al centre de les mobilitzacions de l’Assemblea Nacional Catalana 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salses (la Salanca, Vall de l’Agl铆, Rossell贸, comtat de Rossell贸) 27/09/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que de dimarts a divendres la Territorial nord-catalana de l’ANC ser脿 present per a reivindicar el dret a l’autodeterminaci贸 de Catalunya. 

L’11 de setembre un grup de 9 flamencs va sortir de Waterloo amb una 芦鈥Marxa cap a la llibertat鈥 que s’acabar脿 el 5 d’octubre al Parlament de Catalunya. Aquest grup entrar脿 a Catalunya Nord dimarts 28 de setembre per la Porta dels Pa茂sos Catalans a Salses (la Salanca, Vall de l’Agl铆, Rossell贸, comtat de Rossell贸) on s’hi far脿 un acte de benvinguda. 

Dimecres 29 de setembre a les 8:30 del mat铆 nord-catalans acompanyaran el grup de Salses a Pesill脿 de la Ribera (Riberal de la Tet, Rossell贸, comtat de Rossell贸). 

Dijous 30 de setembre a les 18:30h el Comit猫 de Solidaritat celebrar脿 l’hora solid脿ria 106 a Pesill脿 en pres猫ncia dels caminaires per la llibertat. 

Divendres 1 d’octubre, l’Assemblea Nacional Catalana organitzar脿 l’acte pol铆tic 芦Lluitem i guanyem la independ猫ncia禄 a l’Espai la Catalana d’Illa del Riberal (Riberal de la Tet, Rossell贸, comtat de Rossell贸), un acte per a reivindicar el resultat del refer猫ndum de l’1 d’octubre del 2017 i recon猫ixer el paper determinant de la Catalunya Nord per a realitzar el refer猫ndum jutjat il路legal per la dreta espanyola i els seus tribunals. 

Recorden que gr脿cies “a uns patriotes nord-catalans que van custodiar les urnes, imprimir cartells i paperetes se va poder celebrar el refer猫ndum on m茅s de 2.000.000 de ciutadans van votar malgrat la viol猫ncia policiaca“. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com