Setembre 29, 2022
Per Ateneu Enciclopedic Popular
193 vistes

Ja a les passades festes del Raval a l’indret de la Bretxa de Sant Pau vàrem tenir l’ocasió d’organitzar el primer Micro Volteire, de l’Ateneu Enciclopèdic, ara arriba aquest segon Micro Voltaire, a on esperem que la creació i la imaginació de cadascú dels participants faci despertar bona part de les neurones que en aquest moment més d’un t’endormiscades.

Gràcies a les persones organitzadores que fan possible aquest esdeveniment i esperem que tingui continuïtat.

Si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social, és una entitat que forma part del moviment llibertari internacional i com a tal funciona.

Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats, que són cursos de formació, aprèn a escoltar-te-hi i quan sigui l’hora dona la teva versió.

Necessitem una mirada crítica per crear un nucli de reflexió i opinió important.

Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter, per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.

Que solament pot funcionar assembleariament, amb una junta o comitè i les seccions o comissions de treball  culturals i socials de tota mena

Necessitem estructura sòlida, amb una junta de l’entitat que sigui capaç d’articular les seccions o comissions i que aquestes generen la cultura social pertinent per compartir el conèixement.L’Ateneu Enciclopèdic /CDHS no és un centre cívic ni tan sols un hotel d’entitats i espera ser un lloc de referència dels moviments socials i llibertaris, a on la principal eina és el debat, i la il·lusió pel coneixement compartit.t.

Col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Recorda que cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i dinàmica per generar esdeveniment cultural i socials de projecció, amb humilitat i l’horitzó traçat.
Comença per organitzar la teva secció o comissió

Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta pel núm. Compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols
Autor font: Ateneuenciclopedicpopular.org