Febrer 19, 2021
Per Nord-Estl Libertari
157 vistes

Més d’un centenar d’estudiants de Girona reclamen la llibertat de Hasél des del rectorat de la UdG 

S’han desplaçat fins a la plaça del Mercat del Lleó 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès) 19/02/2021.- Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies, les i els estudiants de Girona s’han unit a la vaga convocada pel SEPC i s’han concentrat a les sis de la tarda davant el rectorat de la Universitat de Girona (UdG) per reclamar la llibertat de Hasél i també per protestar contra les detencions que hi ha hagut arran dels aldarulls pro Pablo Hasél dels últims dies. “Ja són una cinquantena de detinguts arreu del país, alguns dels quals a la presó, i només a Girona n’hi ha cinc i diversos ferits, alguns d’ells greus“, han assegurat durant la lectura del manifest. “Avui tornem a sortir al carrer per l’amnistia, per aturar la persecució de l’independentisme i perquè considerem que la independència és la única via”, s’ha afirmat.  

Poc després de la lectura del manifest, les i els estudiants s’han desplaçat en manifestació pel Barri Vell de Girona, creuant el riu i passant pel carrer Santa Clara, el Pont de Pedra i la plaça Catalunya fins a unir-se a la protesta que hi havia convocada a les set de la tarda a la plaça del Mercat del Lleó. 

Durant el recorregut han exhibit una pancarta reclamant la llibertat del raper Pablo Hasél i corejant lemes com ‘Girona serà la tomba del feixisme’
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com