Juny 20, 2022
Per Nord-Estl Libertari
249 vistes

Marxa massiva de No a la MAT Selva 

Una setantena d’entitats i una àmplia representació política es mobilitzen fins a l’ermita de Farners 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Coloma de Farners (Guilleries, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 20/06/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que la marxa d’ahir contra la MAT a Farners, convocada per No a la MAT Selva, va ser massiva i molt representativa, ja que hi van participar representants de més d’una setantena d’entitat i molts representants institucionals. El recorregut es va iniciar al Parc de Sant Salvador i va arribat fins a l’esplanada de l’ermita de Farners, on es van fer diverses accions reivindicatives, que es van iniciar amb una jam session de músics contra la MAT. 

Després es va fer la lectura del manifest La natura ens crida a càrrec de membres de l’AMPA Santa Coloma de Farners, Fundació Emys, AE Roca Guillera i Centre Excursionista Farners. A continuació, Txell Freixinet va llegir un fragment del poema Platja dura, de Joan Vinyoli, mentre la Colla Els Guillats de la Selva aixecava un pilar. 

Finalment, es va fer una foto de grup amb totes les entitats i també una altra amb les lletres humanes de NO MAT.  

Valorem molt positivament la mobilització. La resposta massiva de la gent, les entitats i representats polítics ha estat espectacular. El territori enterra així definitivament el ramal i la subestació de la MAT a la Selva“, va remarcar la portaveu de No a la MAT Selva, Imma Busquets. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com