Setembre 30, 2022
Per Nord-Estl Libertari
896 vistes
Concentraci贸 a Santa Coloma de Farners ahir per protestar per l'apunyalament del jove. | DAVID APARICIO

Manifestaci贸 contra el feixisme i el racisme ahir a Santa Coloma de Farners 

El que en principi era una concentraci贸 contra les agressions feixistes, l’apunyalament d’un noi, fill d’una fam铆lia d’origen senegal猫s, i l’impunitat pels delictes d’odi es transform脿 en una manifestaci贸 pels carrers de la vila            

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Coloma de Farners (les Guilleries, Baix Montseny, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 30/09/2022.- Santa Coloma de Farners va acollir ahir a les set del vespre una manifestaci贸 pels carrers a partir d’una concentraci贸 convocada per grups antifeixistes a la pla莽a 1 d’Octubre. Amb el lema 芦Contra el feixisme, acci贸 directa! Els delictes d’odi no quedaran impunes禄, es va manifestar el rebuig per l’apunyalament neonazi i el racisme. Hi havia una pancarta de La Forja que deia 芦Fora feixistes dels pobles. No a l’impunitat  als delictes d’odi禄. 

El que en principi era una concentraci贸 contra les agressions feixistes, l’apunyalament d’un noi, fill d’una fam铆lia d’origen senegal猫s, i l’impunitat pels delictes d’odi es transform脿 en una manifestaci贸 pels carrers de la vila.  
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com