Setembre 8, 2022
Per CNT Vall猫s Oriental
181 vistes

Des de la Confederaci贸 Nacional del Treball convoquem una gran manifestaci贸 a Madrid aquest dissabte 24 de setembre, a les 12.30h davant l鈥檃nomenat Ministerio de Justicia.

Des de la Confederaci贸 Regional CNT Catalunya i Balears s鈥檋a organitzat un autob煤s gratu茂t per anar a la manifestaci贸 des de Barcelona. Des de moltes altres parts de l鈥橢stat espanyol s鈥檈st脿 fent el mateix.

Des de la CNT Vall猫s Oriental aquest setembre farem una comanda d鈥檕li solidari elaborat per companys del Sindicato Andaluz de Trabajadores/as, els beneficis del qual aniran per al cas repressiu en q眉esti贸. Si vols comprar alguna garrafa, sumant-la a la comanda, tens tota la informaci贸 a la nostra web.

EL CAS:

Sis companyes i companys asturians de la CNT Xix贸n han estat condemnats a una multa de 150.000鈧 i penes de 3 anys i mig de pres贸 per exercir l铆citament l鈥檃cci贸 sindical en el cas de la pastisseria La Suiza. Una condemna salvatge, que no 茅s nom茅s contra la CNT sin贸 contra tot el sindicalisme combatiu i contra els moviments populars que planten cara als abusos i desafien el sistema actual.

Des de CNT considerem les sent猫ncies judicials contra les nostres companyes com un atac frontal a la nostra manera d鈥檈ntendre l鈥檃cci贸 sindical, entesa com una defensa directa, no mediada, p煤blica i ferma de les treballadores davant els abusos de la patronal. Per貌 creiem que, a m茅s, la gravetat de les condemnes que, en cas de consumar-se, portarien a pres贸 les nostres companyes, 茅s un atac directe al sindicalisme de base i combatiu en el seu conjunt i a qualsevol forma de protesta social que segueixi apostant per la pres猫ncia als carrers com a via de defensa dels drets.

Sobre la causa, el context i el desenvolupament del conflicte, podeu llegir els articles 鈥淗acer sindicalismo no es delito: Por la absoluci贸n inmediata de Las Seis de La Suiza鈥 o 鈥淣o somos delincuentes, somos trabajadoras鈥. Tamb茅 podeu mirar el v铆deo de dalt.

Imatge per posar de perfil a xarxes socials
Autor font: Granollers.cnt.es