Juliol 1, 2022
Per CNT Sabadell
329 vistes

Una cinquantena de treballadors i treballadores van participar de la confer猫ncia informativa sobre els processos d鈥檈stabilitzaci贸 a l鈥橝juntament de Cerdanyola. 

La xerrada, organitzada per la secci贸 sindical de CNT a l鈥橝juntament de Cerdanyola, es va celebrar a la Biblioteca Central de la ciutat i hi van acudir treballadors de Cerdanyola i de poblacions del voltant com Ripollet, Sant Cugat o Terrassa.

Pel sindicat CNT, despr茅s de les intervencions i preguntes dels assistents, es constata que els procediments de negociaci贸 previstos en la llei aprovada el passat mes de desembre s鈥檈stan duent a terme amb una manca total de transpar猫ncia tant per part de l鈥橝juntament com de les representacions sindicals presents a la mesa de negociaci贸.

Una mesa de negociaci贸 de la qual la CNT n鈥檈st脿 exclosa legalment per la seva negativa de conc贸rrer a les eleccions sindicals. Amb tot, el sindicat afirma que va demanar participar-hi amb veu i sense vot, possibilitat que tamb茅 li va ser denegada. Tenint clar que l鈥檕bjectiu 茅s l鈥檈stabilitzaci贸 de tots els interins en frau de llei, la CNT far脿 arribar a la mesa de negociaci贸 les seves propostes per tal d鈥檈laborar unes bases que vagin en aquest sentit.
Autor font: Sabadell.cnt.cat