Novembre 20, 2021
Per Nord-Estl Libertari
228 vistes


Les treballadores i els treballadors d’Antex temen la deslocalitzaci贸 de la f脿brica d’Angl猫s 

Els sindicats asseguren que ja s’han traslladat tres m脿quines de la planta a les noves instal路lacions adquirides a Pol貌nia i exigeixen respostes 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Angl猫s (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona) 19/11/2021.- Llegim al Diari de Girona que una vintena de treballadores i treballadors de l’empresa t猫xtil d’Angl猫s Antex (Angl猫s T猫xtil) han tallat aquest divendres la carretera N-141 –entre Bescan贸 i Amer– a l’al莽ada d’Angl猫s (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona) per protestar en contra de la possible deslocalitzaci贸 de la factoria t猫xtil que hi ha en aquest municipi.  

Els sindicats SOM Sindicalistes i CCOO han organitzar la mobilitzaci贸 laboral i el tall s’ha fet entre dos quarts de dues i dos quarts de tres del migdia. A causa del tall hi ha hagut petites retencions a la carretera afectada. 

Segons han explicat els representants sindicals, fa uns mesos l’empresa va comprar una f脿brica a Pol貌nia. Ara, ja ha comen莽at a traslladar-hi tres de les m脿quines que tenien a Angl猫s per instal路lar-les a les noves instal路lacions.  

De moment, el representant sindical de CCOO a l’empresa, Fernando Belmont, afirma que els directius han garantit que 芦tot seguir脿 igual禄, per貌 el comit猫 d’empresa desconeix qu猫 passar脿 amb les treballadores i els treballadors que estan en les tres m脿quines que aniran a Pol貌nia. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com