Setembre 28, 2022
Per CNT Vallès Oriental
163 vistes
  • La major part de la plantilla va començar el passat dissabte un període de mobilitzacions per aconseguir el cobrament dels salaris endarrerits i una sortida digna al conflicte.

  • Les treballadores estan disposades a allargar l’acampada durant tot el dia d’avui i més enllà.

La secció sindical de CNT a la mercantil ART I SANS HORECA, SL, propietat del que era l’antiga Carns Torrent, denuncia des d’aquest agost irregularitats i abusos. La major part de la plantilla es troba en una situació totalment precària, sense assignar-los nova feina i acumulant nòmines pendents de cobrar, com ja es va explicar fa uns dies, anunciant que s’iniciaria un període de mobilitzacions i boicot.

El passat dissabte 24 d’agost es van dur a terme mobilitzacions a Granollers i Canovelles, amb el suport del sindicat i d’altres persones que es van solidaritzar amb la causa de les treballadores.

Avui dimecres 28 de setembre una vintena de persones han iniciat una acampada davant l’obrador de l’empresa a les 4h de la matinada, en horari d’activitat productiva d’aquest, situat a l’Ametlla del Vallès, al carrer Mas Dorca número 13.

La Policia Local de l’Ametlla del Vallès ha fet moure els cotxes de les treballadores aparcats a la zona, amenaçant de fer venir la grua, malgrat no estaven aparcats davant de cap gual.

La plantilla concentrada compta amb el suport de familiars, persones del sindicat i altres persones solidàries i està disposada a allargar l’acampada durant el dia d’avui i més enllà si no aconsegueixen el cobrament dels salaris endarrerits i el plantejament d’una sortida digna al conflicte.

Les treballadores de la secció sindical van demanar una entrevista amb l’alcalde de l’Ametlla del Vallès fa una setmana i encara no han rebut resposta.

.
Autor font: Granollers.cnt.es