Setembre 20, 2022
Per CNT Vall猫s Oriental
82 vistes
  • La major part de la plantilla de l鈥檃ntiga Carns Torrents anuncia mobilitzacions per les setmanes vinents
  • La CNT convocar脿 un boicot als interessos de la mercantil i els seus propietaris en solidaritat

Les treballadores de l鈥檈mpresa Art i Sans Horeca, gestionada pels germans Puig Arderiu i Albert Subirats Calzedilla, han decidit rec贸rrer a la mobilitzaci贸 per reclamar el cobrament dels darrers salaris que l鈥檈mpresa els deu, i aquest dissabte 24 de setembre tindr脿 lloc una primera manifestaci贸 pel centre de Granollers per denunciar la seva situaci贸.

L鈥檃ntiga Carns Torrents, actualment propietat de l鈥檈mpresa 芦Art i Sans Horeca, SL禄, est脿 en ple conflicte laboral des que l鈥檃ctual ger猫ncia a c脿rrec dels germans Puig Arderiu i Albert Subirats Calzedilla decid铆s tancar totes les botigues que la mercantil tenia a la comarca aquest estiu. Arran d鈥檃quests fets que ja va denunciar la CNT, diverses treballadores es trobaven en una situaci贸 totalment prec脿ria sense assignar-los nova feina i acumulant endarreriments en l鈥檃bonament de les n貌mines.

Despr茅s que la ger猫ncia especul茅s davant algunes treballadores amb la possibilitat de realitzar un ERTO fraudulent, com ja va informar el sindicat, finalment ha acabat per anunciar que presentar脿 un nou concurs de creditors en el que la plantilla considera 芦una gesti贸 nefasta que ha portat l鈥檈mpresa a la ru茂na禄.

Davant d鈥檃questa situaci贸 l鈥assemblea de treballadores afectades, que representa la major part de la plantilla, ha acordat rec贸rrer a la mobilitzaci贸 per denunciar la seva situaci贸 i exigir una soluci贸 digna per aquest conflicte laboral. La primera de les mobilitzacions tindr脿 lloc aquest dissabte 24 de setembre i recorrer脿 el centre de Granollers, sortint a les 11.30 hores des del Teatre Auditori municipal.

Una primera setmana de boicot

Per altra banda, el sindicat CNT del Vall猫s Oriental convocar脿 una primera setmana de boicot als interessos de la mercantil, pels dies compresos entre el 3 i el 9 d鈥檕ctubre, i se centrar脿 a informar els principals clients que l鈥檈mpresa t茅 a Granollers sobre el conflicte laboral (en la seva majoria restaurants i escoles) i far脿 una crida a la ciutadania a no consumir productes que provinguin de l鈥檈mpresa Art i Sans Horeca.

En els dies vinents els clients de l鈥檈mpresa en conflicte rebran una carta on s鈥檌nformar脿 de la situaci贸, tot sol路licitant-los que deixin de col路laborar amb una empresa que especula amb els sous de treballadores amb m茅s de vint anys d鈥檃ntiguitat i professionalitat.
Autor font: Granollers.cnt.es