Juliol 31, 2021
Per Nord-Estl Libertari
210 vistes


Laura Borr脿s rep al Parlament una representaci贸 de les persones encausats pels talls de l’autopista a la Jonquera el 2019 

La macrocausa judicial que investiga l’acci贸 solid脿ria convocada per Tsunami Democr脿tic afecta gaireb茅 200 persones 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Jonquera (Albera, Alt Empord脿, vescomtat de Rocabert铆, comtat de Peralada) 31/07/2021.- Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, ahir la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borr脿s, va rebre en audi猫ncia una representaci贸 de les persones encausades pels talls de l’autopista a la Jonquera (Albera, Alt Empord脿, vescomtat de Rocabert铆, comtat de Peralada) dels dies 11 i 12 de novembre del 2019 convocades per Tsunami Democr脿tic.  

Borr脿s va presidir un acte a l’Auditori del Parlament amb una delegaci贸 d’una quarantena de persones investigades, de les 300. La recepci贸 tamb茅 va comptar amb la pres猫ncia dels secretaris segon, tercer i quart de la Mesa de Parlament, Aurora Madaula, Pau Juvill脿 i Ruben Wagensberg, respectivament, aix铆 com el diputat i la diputada per la circumscripci贸 electoral de Girona de la CUP-G Dani Cornell脿 i Montserrat Vinyets. 

Durant l’acte, a porta tancada, hi va haver intervencions de Borr脿s, que va expressar el seu suport a les persones encausats per la protesta solid脿ria, i d’una representant de les persones investigades per l’acci贸 de Tsunami Democr脿tic.  

Pr猫viament la membre i els membres de la Mesa s’han reunit amb sis advocats de les persones encausades.  

En total el Jutjat d’Instrucci贸 N煤mero 4 de Figueres ha citat a declarar 196 investigats pel tall que va bloquejar la frontera els dies 11 i 12 de novembre per suposats delictes de desordres p煤blics i danys. Segons la plataforma de les persones encausades, s贸n fins a 300 persones les investigades en diferents causes pels talls d’aquells dies. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com