Juliol 4, 2021
Per Nord-Estl Libertari
243 vistes


 Acte a Arenys de Munt | Europa Press

L’ANC celebra un acte a Arenys de Munt en suport a les persones represaliàdes en el procés d’alliberament nacional català 

Diversos centenars de persones s’han aplegat al parc Can Jalpí a partir de les 11 del matí, amb el lema ‘Ara més que mai, independència’ 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Arenys d’Amunt (Alt Maresme, comtat de Girona) 04/07/2021.- Segons Europa Press, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha celebrat aquest diumenge un acte a Arenys de Munt (Alt Maresme, comtat de Girona) amb l’objectiu de reclamar la independència i donar suport a les persones represaliàdes.  

Amb el lema ‘Ara més que mai, independència’, diversos centenars d’assistents s’han reunit al parc Can Jalpí a partir de les 11h.  

L’acte ha comptat amb parlaments del vicepresident de l’ANC, David Fernández, l’exsecretari general de Podem Catalunya Albano-Dante Fachin, la jurista Dolors Feliu, i represaliats com Marcel Vivet.  

S’ha desplegat una gran estelada al terra i s’han mostrat nombroses banderes estelades entre crist d’independència.  

Via Unilateral, CDR, Consell Local per la República, Col·lectiu Mar i Plataforma per la Llengua han donat suport a la concentració. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com