Maig 27, 2022
Per Nord-Estl Libertari
162 vistes

Asseguda col路lectiva, amb alumnes i professors, dimecres, 1 de juny 

L’Ampa de l’Institut de Vilafant promou una acci贸 de protesta per denunciar que “l’estada en barracons s’allargar脿” 

Les fam铆lies dels alumnes tenen el suport de la direcci贸 del centre i han organitzat una asseguda reivindicativa a les instal路lacions educatives 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vilafant (la Garriga, Alt Empord脿, comtat de Besal煤) 27/05/2022.- Segons Empord脿.info, l’Ampa de l’Institut de Vilafant ha denunciat que “l’estada en barracons s’allargar脿” a causa, segons afirmen, d’una contrarietat administrativa. Les fam铆lies han anunciat una acci贸 de protesta per expressar el seu malestar perqu猫 la construcci贸 del nou institut “est脿 empantanada“. El lema de la reivindicaci贸 茅s Per l’edifici de l’Institut de Vilafant: prou desprop貌sits, prou excuses. Les fam铆lies, amb el suport de la direcci贸 del centre, han acordat fer una asseguda col路lectiva, amb alumnes i professors, dimecres, 1 de juny, a tres quarts de dues del migdia, al pati del propi institut, que es troba en m貌duls. Tot seguit, s’ha previst que el grup es manifesti des de l’institut fins al pavell贸 poliesportiu, al costat del qual hi ha el solar on s’ha d’ubicar l’edifici educatiu. 

L’Ampa ha fet un comunicat en qu猫 recorda que es va comprometre “a impulsar una plataforma per coordinar i aglutinar esfor莽os, fent entrevistes, pancartes i “primeres pedres simb貌liques, entre moltes altres coses i un munt d’hores dedicades“. “Durant tots aquest anys (ja una quinzena) hem assistit a tots els actes i reunions on se’ns ha convocat, reivindicant i celebrant les aparents bones not铆cies. Hi ha hagut de tot, primer bons gestos i ara ja ben poc. La situaci贸 actual no pot ser m茅s decebedora, fa poc que hem sabut que en aquests darrers tres o quatre anys s’ha estat perdent el temps“, lamenten les fam铆lies de l’Institut, i es refereixen, en aquest sentit, al fet que, per q眉estions burocr脿tiques, el projecte per construir l’Institut de Vilafant de rajol no ha avan莽at d’acord amb el calendari previst i, segons indiquen, s’endarrereixen les obres. 

La celebrada not铆cia que la cosa anava endavant, que hi havia pressupost i projecte en marxa, haur脿 estat una fanfarronada. Hores d’ara ho tenim empantanat i, el pitjor de tot, ning煤 n’assumeix la responsabilitat“, afirmen els representants de l’Ampa de l’Institut de Vilafant en el seu comunicat, i hi conclouen: “Tenim clar que s’ha de dir prou, ben alt i fort, denunciar els desprop貌sits i incompet猫ncies que s’hagin produ茂t i reclamar d’una vegada per totes que es posi rumb de creuer a la construcci贸 del nostre Institut. El volem, el necessitem, i ens el mereixem“.  
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com