Febrer 25, 2021
Per Nord-Estl Libertari
180 vistes


Concentraci贸 de suport a Pablo Has茅l de la setmana passada.

                                                                                Concentraci贸 a Blanes de suport a Pablo Has茅l de la setmana passada

L’Ajuntament de Blanes debatr脿 al ple d’aquest dijous una petici贸 d’indult del raper Pablo Has茅l i per a qualsevol altre artista condemnat per delictes similars 

Assemblea gironina per decidir sobre les properes mobilitzacions pro llibertat de Has茅l 

Comunicats contrarevolucionaris i de suport a totes les forces i cossos policials per part del PSC d’Olot i de Gu铆xols  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Blanes (la Selva mar铆tima, la Selva).- Llegim al Diari de Girona que el ple ordinari de l’Ajuntament de Blanes (la Selva mar铆tima, la Selva), que tindr脿 lloc avui, debatr脿 dues mocions presentades de manera conjunta per Blanes En Com煤 Podem, Esquerra Republicana de Blanes, i Junts per Blanes. Una d’aquestes 茅s un indult del raper Pablo Has茅l. 

La proposta d’acord inclou set punts, el primer dels quals denuncia les sent猫ncies pol铆tiques dels tribunals espanyols que posen en entredit les garanties del sistema judicial i la separaci贸 de poders que ha de garantir la democr脿cia. Tamb茅 s’insta al Consell de Ministres que tramiti un indult per Pablo Has茅l i per a qualsevol altre artista condemnat per delictes similars. 

Assemblea gironina per decidir sobre les properes mobilitzacions pro llibertat de Has茅l 

Segons el Diari de Girona, ahir a la tarda es va celebrar una assemblea a la pla莽a Josep Pla, de Girona, on hi ha l’Ateneu Salvadora Cat脿, sobre les properes mobilitzacions a la ciutat pro llibertat del raper Pablo H谩sel.  

Pintades per la llibertat de Pablo Has茅l a la seu del PSC d'Olot.

                                                                                    Pintades per la llibertat de Pablo Has茅l a la seu del PSC d’Olot

Comunicats contrarevolucionaris i de suport a totes les forces i cossos policials per part del PSC d’Olot i de Gu铆xols  

Llegim al Diari de Girona que el PSC d’Olot (la Garrotxa) denuncia 芦actes de vandalisme禄 contra la seu del grup municipal, ubicada al carrer Sant Roc, a prop de la pla莽a Major. Concretament, van apar猫ixer diverses pintades a la porta d’entrada i l’aparador del costat del local demanant la llibertat de Pablo Has茅l i titllant el Partit dels Socialistes de Catalunya de 芦c貌mplices禄.  

Per tal de donar resposta a aquest acte, el PSC d’Olot va emetre un comunicat oposant-se 芦frontalment a qualsevol tipus de viol猫ncia禄. 芦En les darreres hores, hem estat testimonis d’atacs intolerables, inc铆vics i totalment fora de lloc禄, contextualitza el partit referint-se als fet que s’estan vivint en diferents ciutats del territori i tamb茅 a Olot. 

Tanmateix, el partit condemnen 芦tot tipus de viol猫ncia, sigui quin sigui el seu origen禄 i afegeix que 芦res no justifica la viol猫ncia i el vandalisme que s’ha viscut als carrers de Catalunya aquests darrers dies禄.  

En el comunicat tamb茅 mostren el seu suport cap als Mossos d’Esquadra, les policies municipals i la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat i rebutgen 芦qualsevol agressi贸 o forma de viol猫ncia de la qual siguin v铆ctimes禄. A m茅s, asseguren que 芦sempre han defensat禄 –i 芦aix铆 ho continuarem fent禄– el dret a la manifestaci贸 pac铆fica i a la llibertat d’expressi贸. 

Pintades a l'exterior de la seu municipal del PSC de Sant Feliu de Gu铆xols.

                                                                                                                                                                          Pintades a l’exterior de la seu municipal del PSC de Gu铆xols

Per la seva banda, segons Diari de Girona, el PSC d’Olot denunciava 芦actes de vandalisme禄 contra la seu del grup municipal per diverses pintades a l’exterior del local, i aquesta setmana, a la seu del PSC a Sant Feliu de Gu铆xols (Vall d’Aro, Baix Empord脿), s’han repetir els mateixos fets. En aquest cas amb una [A] encerclada d’Anarquia. 

Per tal de denunciar-ho, el grup municipal va emetre un comunicat lamentant els 芦atacs禄 patits a ambd贸s municipis i 芦el que est脿 succeint a diferents ciutats de Catalunya禄. 芦脡s la segona vegada a la nostra ciutat que hem de lamentar i denunciar uns fets aix铆, la llibertat d’expressi贸 mai ha d’anar acompanyada d’insult i la falta de respecte cap a altres formes de pensament i/o ideologia禄, publicava l’agrupaci贸 a la seva p脿gina de Facebook

Suport a tots els cossos policials 

A la mateixa publicaci贸, el PSC ganx贸 mostren el seu suport als Mossos d’Esquadra, les policies municipals i la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat i manifesten que 芦res no justifica la viol猫ncia i el vandalisme que s’han vist als carrers de Catalunya aquests darrers cinc dies禄. Tanmateix, asseguren que 芦continuaran defensant el dret a la manifestaci贸 pac铆fica i a la llibertat d’expressi贸禄. 

Per 煤ltim, posen en dubte la responsabilitat de les autoritats pol铆tiques del Govern de la Generalitat en funcions per haver 芦deixat desemparats els cossos de seguretat dels quals en s贸n responsables禄. 芦Pensem que l’煤nica via possible 茅s la de la reforma, el consens i el di脿leg. En aquest sentit, estarem al costat del govern de l’Estat en les propostes de reforma per a la regulaci贸 penal dels delictes relacionats amb la llibertat d’expressi贸, que entenem que s’han de revisar davant de condemnes com les que hem vist en les darreres setmanes禄, conclou el comunicat del PSC de Sant Feliu de Gu铆xols. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com