Octubre 20, 2022
Per Direta
1,100 vistes

“Creiem que el sector immobiliari continua canviant i remodelant-se, i per més que sàpigues que estàs contribuint a aquest canvi, sempre ajuda tenir cert reconeixement d’una font creïble de tercers. És per això que volem reconèixer aquelles organitzacions que estan configurant la indústria i promocionar-les. D’aquesta manera, pretenem treure el millor del sector immobiliari i posar-lo en valor per al món”. Aquesta és la motivació que proclama la organització de la fira The District, que reuneix des de dimecres inversors immobiliaris d’arreu del món a la ciutat de Barcelona, per organitzar una gala de luxe dijous a la nit amb els principals executius immobiliaris del planeta i responsables polítics de diferents administracions públiques.

L’habitació més barata per passar la nit a l’hotel on se celebra la gala costa 320 euros i la suite més cara 1.290 per a dues persones

Després de l’ocupació per part d’un centenar de manifestants de la primera jornada de la trobada que se celebra a Fira de Barcelona, on els Mossos d’Esquadra van detenir un activista acusat d’atemptat contra l’autoritat i una seixantena més van ser denunciats administrativament per desobediència en aplicació de la llei mordassa, la policia catalana ha desplegat un gran dispositiu per protegir l’esdeveniment. El motiu és la convocatòria d’una nova protesta a dos quarts de vuit del vespre a la plaça Navas del Poble-sec amb el lema “Fotem-los enlaire la gala dels premis”, acte emmarcat dins la campanya #NoATheDistrict que compta amb el suport d’una cinquantena de col·lectius sindicals, veïnals, ecologistes i de defensa del dret a l’habitatge.

L’acte se celebrarà a l’hotel de cinc estrelles InterContinental Barcelona, ubicat a l’avinguda de Rius i Taulet, 1-3 de la ciutat, a tocar de la Font Màgica de Montjuïc. L’habitació més barata per passar la nit després de l’esdeveniment immobiliari costa 320 euros i la suite més cara 1.290 per a dues persones. La gala tindrà lloc en el teatre que aquest complex turístic té dins de les seves instal·lacions, amb una capacitat per acollir nou-centes persones. Intercontinental Hotels & Resorts compta amb 222 establiments d’aquests tipus repartits pels cinc continents.

Els The World-Class District Awards 2022 doncs, es donaran en un ambient d’opulència per honorar “les empreses i persones que han mostrat excel·lència en multitud de camps al llarg de l’any”. És per aquest motiu que la organització ha conformat sis categories per repartir els guardons i ha triat una empresa per patrocinar cadascuna d’elles. Així doncs, Caixa Bank donarà el premi al millor fons immobiliari, gestió o grup d’inversió, guardó al qual opten les marques Newdock, Greystar i TPG.

Al premi patrocinat per la Vanguardia opta Anticipa Real State, filial de Blackstone, per un “programa global d’assistència social i laboral als seus llogaters i deutors per millorar la vida de la unitat familiar a nivell social econòmic i d’integració”

Per la seva  banda, el diari la Vanguardia, propietat de Javier Godó, comte de Godó, i capçalera amb seu a Catalunya més venuda a l’Estat espanyol, apadrinarà el premi a l’operació immobiliària amb major impacte ESG (mediambiental, social i de govern corporatiu, per les seves sigles en anglès). A aquest reconeixement opta, juntament amb dos candidats més, Anticipa Real State, filial de Blackstone, per un “programa global d’assistència social i laboral als seus llogaters i deutors per millorar la vida de la unitat familiar a nivell social econòmic i d’integració”.

Entre els quatre premis més d’àmbit mundial que es concediran aquesta nit a Barcelona hi haurà el premi Neimor Homes a la millor operació immobiliària de l’any, entre les quals figuren com a finalistes la corporació BeCorp per la venda de 1.500 pisos i JLL per l’adquisició d’oficines en lloguer per un volum de 30.000 metres quadrats. També destaca el premi Colonial a la millor destinació d’inversió immobiliària, amb les candidatures de Bilbao, Màlaga i Sagunt; i el premi de la firma JLL a l’operació amb major impacte social, a la qual opta la immobiliària ServiHabitat per un projecte “d’habitatge social amb gestió integral del lloguer que garanteix el desenvolupament de les famílies vulnerables”.
Autor font: Directa.cat