Octubre 25, 2022
Per CNT Vall猫s Oriental
198 vistes

La tasca sindical de CNT al sector de la Intervenci贸 Social continua donant fruits. Fa unes setmanes es va constituir una nova secci贸 sindical en un centre de treball del sector, el CRAE (Centre Residencial d鈥橝cci贸 Educativa) de Santa Agn猫s de Malanyanes (La Roca del Vall猫s).

La constituci贸 d鈥檃questa nova secci贸 sindical es produeix en un moment d鈥檈xpansi贸 del sindicat en el sector, tant en afiliaci贸 com en implantaci贸 en centres de treball, de la m脿 de la Coordinadora d鈥橧ntervenci贸 Social de CNT. Els mesos d鈥檕rganitzaci贸, formaci贸 i preparaci贸 previs a la constituci贸 de la secci贸 sindical han estat de gran import脿ncia per capacitar adequadament la nova representaci贸 sindical al 芦CRAE Santa Agn猫s禄.

La setmana passada va tenir lloc la primera reuni贸 entre la nova representaci贸 sindical i la direcci贸 de l鈥檈ntitat que gestiona el centre, l鈥Associaci贸 REIR. Des de CNT valorem positivament aquesta primera reuni贸, en la qual la secci贸 va poder exposar totes les q眉estions que s贸n d鈥檌nter猫s per a l鈥檃filiaci贸 en particular i la plantilla en general. Des del sindicat volem destacar l鈥檃ctitud receptiva de l鈥檈quip responsable de l鈥檈ntitat, que esperem que es tradueixi aviat en canvis i millores concretes cap a la plantilla del centre. Mentrestant ambdues representacions han acordat continuar mantenint un calendari de reunions per millorar conjuntament les relacions laborals al centre.

Finalment, el sindicat vol animar a la plantilla del 芦CRAE Santa Agn猫s禄 i l鈥橝ssociaci贸 REIR en general a afiliar-se a la CNT per enfortir al m脿xim la representaci贸 sindical i per comptar amb un canal de representaci贸 directa com s贸n les seccions sindicals. Cal un canvi de model sindical al sector i el sindicat considera imprescindible com a pas previ l鈥organitzaci贸 centre a centre. Nom茅s aix铆 es reunir脿 la for莽a que necessitar脿 el sector en un futur pr貌xim.
Autor font: Granollers.cnt.es